«Η Ρούλα Πισπιρίγκου τηλεφώνησε στον Μάνο Δασκαλάκη και δεν το σηκώνει» λέει ο δικηγόρος της

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου τηλεφώνησε στον Μάνο Δασκαλάκη και δεν το σηκώνει» λέει ο δικηγόρος της

Απογοητευμένη και προδομένη από τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη δηλώνει η 33χρονη – Ο δικηγόρος της επιβεβαίωσε την πρόθεσή της να προχωρήσει σε διαζύγιο

roula_pispirigkou5
Προσπάθεια να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη φαίνεται ότι έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου,  πλην όμως αυτός δεν το σήκωσε, υποστηρίζει ο δικηγόρος της Όθων Παπαδόπουλος.

«Η Ρούλα τηλεφώνησε στον Μάνο και δεν το σηκώνει» δήλωσε στο Mega, προσθέτοντας ότι η 33χρονη αισθάνεται απογοητευμένη και προδομένη από τη στάση του.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε την πρόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου.  «Μου δήλωσε την επιθυμία της να ζητήσει τη λύση του γάμου της δηλώνοντας τη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι σε μια κρίσιμη στιγμή για την ίδια δεν έχει την ηθική συμπαράσταση του συζύγου της», είπε ο κ. Παπαδόπουλος σχετικά με την αίτηση διαζυγίου που θέλει να καταθέσει η 33χρονη, δηλώντας τη δυσαρέσκειά της προς το πρόσωπο του συζύγου της.

«Αισθάνεται απογοητευμένη, την έχει πληγώσει η στάση του, μου έχει ζητήσει να το δημοσιοποιήσω, αισθάνεται προδομένη».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj2ct1ttw6ih)


Κλείσιμο
Παράλληλα, ο δικηγόρος της αναφέρθηκε και στους ισχυρισμούς της 33χρονης, σημειώνοντας ότι θα ψάξει απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα που θέτει. Ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε ότι το κρίσιμο ερώτημα αν τελικά το παιδιατρικό νοσοκομείο που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα είχε κεταμίνη, δεν έχει απαντηθεί.

«Μέσα από τη δικογραφία δεν έχουμε συγκεκριμένη απάντηση αν πράγματι τελικά η φαρμακευτική ουσία κεταμίνη υπήρχε ή υπάρχει διαθέσιμη στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐας Κυριακού. Έχουμε υποβάλλει αίτημα ώστε να ερωτηθεί εγγράφως από την ανακριτική αρχή το νοσοκομείο και να απαντήσει εγγράφως στο ερώτημα ένα ναι ή είναι όχι», είπε. 

Σύμφωνα με τον συνήγορο της 33χρονης, «θέση της δεν είναι ότι το παιδί το σκότωσαν οι γιατροί. Η θέση της είναι ότι δεν μπορώ να εξηγήσω πως βρέθηκε αυτή η ουσία κατά την τοξικολογική εξέταση και η μόνη εκδοχή που μπορώ να δώσω σαν πιθανή να έχει συμβεί, είναι να έχει χορηγηθεί από τους γιατρούς που επιχειρούσαν την ανάνηψη του παιδιού».





Ειδήσεις σήμερα:

Τα «εγκλήματα πολέμου» στην Μπούτσα είναι ένα καλά σκηνοθετημένο σόου, λέει το Κρεμλίνο


Υποψίες για συνεργασία του Μάνου Δασκαλάκη με την αστυνομία, εξέφρασε φίλος του


Φοβούνται μήπως αυτοτραυματιστεί η Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό - Φύλακας συνεχώς έξω από το κελί της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης