Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή»

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή»

«Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου», πρόσθεσε η 33χρονη που προφυλακίστηκε καθώς αντιμετωπίζει την βαρύτατη κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας

roylapispirigou
Λίγο πριν τη μεταγωγή της από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε για την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να προφυλακιστεί καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

«Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια», είπε η 33χρονη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Πρόσθεσε ακόμη: «Δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj26wdaemzht)

Βρισιές και απειλές από τις συγκρατούμενές της στις φυλακές Κορυδαλλού

Η 33χρονη, μεταφέρθηκε γύρω στις 9 σήμερα το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ συγκεντρωμένοι στο σημείο απειλούσαν να την λιντσάρουν και την αποδοκίμασαν.

Ωστόσο τα μέτρα μεταγωγής από την Αστυνομία ήταν δρακόντεια και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Η 33χρονη οδηγήθηκε στο κελί της εν μέσω αποδοκιμασιών και ύβρεων από τις άλλες κρατούμενες των φυλακών, οι οποίες εκτόξευαν απειλές για τη ζωή της.

Κλείσιμο
Έφτασε στον Κορυδαλλό η Ρούλα Πισπιρίγκου | Ώρα Ελλάδος 5/4/2022 | OPEN TV


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι συνεργάσιμη και μάλιστα έχει αιτηθεί να της χορηγηθεί τηλεόραση για να έχει στο κελί της. Η 33χρονη θα προαυλίζεται μόνη της σε διαφορετικά ωράρια προκειμένου να μην έρθει σε επαφή με τις συγκρατούμενές της και κατ επέκταση η πρόσβαση στο τηλέφωνο θα είναι ανεμπόδιστη. Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής λένε πως εάν χρειαστεί ιατρική βοήθεια αυτή θα της παρασχεθεί άμεσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 33χρονη μόλις μπήκε στις φυλακές και μετά την άγρια αποδοκιμασία της από τις συγκρατούμενές της, ξέσπασε σε επεισόδιο βάζοντας τα κλάματα. Για το λόγο αυτό, την μετέφεραν προληπτικά στο αναρρωτήριο, ενώ την ίδια ώρα, διαψεύδονται σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη οι πληροφορίες πως η ίδια προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο.

Στον χώρο βρίσκεται μάλιστα και η ειδική ομάδα του Μεταγωγών προκειμένου να της χορηγηθεί ανά πάσα στιγμή, εάν κριθεί αναγκαίο ιατρική βοήθεια.





Ειδήσεις σήμερα

«Η Ρούλα πίστευε ότι της είχε κάνει μάγια η πεθερά της», λέει οικογενειακή φίλη Δασκαλάκη

«Ματωμένα χρήματα» κάθε πληρωμή που κάνει η Ευρώπη προς τη Ρωσία, λέει ο δήμαρχος του Κιέβου

Μπακογιάννη: Πήρε θάρρος ο Πούτιν με την εκλογή Όρμπαν -Αμφισβητεί την δημοκρατία στην ΕΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης