Στο δόκανο των αστυνομικών της Ομάδας Αντιμετώπισης Δίωξης Λαθρεμπορίου και Διασυνοριακού Εγκλήματος Σερρών πιάστηκε ένας αλλοδαπός λαθρέμπορος, ο οποίος πέρασε τα σύνορα με την Βουλγαρία με το αυτοκίνητό του γεμάτο λαθραία οινοπνευματώδη ποτά!
Ο αλλοδαπός εμφανίστηκε στον Προμαχώνα το απόγευμα της Κυριακής και προσπάθησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος, όμως οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. είχαν πληροφορίες ότι θα μετέφερε λαθραία εμπορεύματα και τον σταμάτησαν για έλεγχο. Στο πορτ μπαγκάζ του οχήματος του, βρήκαν δεκάδες πλαστικά μπουκάλια που περιείχαν συνολικά 171,5 λίτρα αλκοολούχων ποτών.
Η αμφίβολης ποιότητας ποσότητα των οινοπνευματωδών ποτών, για την οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί κατασχέθηκε, όπως και το όχημα του δράστη και δείγματα εστάλησαν για ανάλυση, ώστε να εξακριβωθεί αν ήταν «μπόμπες» επικίνδυνες για την υγεία. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.