Λάρισα: Γυναίκα έκλεψε... κρέας που προοριζόταν για ψησταριά

Λάρισα: Γυναίκα έκλεψε... κρέας που προοριζόταν για ψησταριά

Η κλοπή είχε γίνει το πρωί της 23ης Μαρτίου και, όταν ο ιδιοκτήτης του οβελιστηρίου διαπίστωσε ότι τα κρέατα είχαν γίνει καπνός -  Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που έκλεψε πετρέλαιο από σπίτι στο Δομοκό

5522209
Ευκαιρία να κάνει δωρεάν... τσιμπούσι βρήκε μια γυναίκα, η οποία πέρασε τυχαία έξω από ένα σουβλατζίδικο στη Λάρισα ενώ δεν είχε ανοίξει ακόμη και είδε σε ένα τραπέζι απ΄ έξω δύο κιβώτια με κρέατα, συνολικού βάρους επτά κιλών, τα οποία είχε αφήσει ο προμηθευτής!

Η κλοπή είχε γίνει το πρωί της 23ης Μαρτίου και, όταν ο ιδιοκτήτης του οβελιστηρίου διαπίστωσε ότι τα κρέατα είχαν γίνει καπνός, είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος αγνώστου.

Η έρευνα που ξεκίνησε από την Ασφάλεια Λάρισας, οδήγησε στα ίχνη μιας Ελληνίδας η οποία παραδέχθηκε ότι είχε κλέψει το εμπόρευμα έξω από το κατάστημα. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

«Σήκωσε» πετρέλαιο, συσκευές και ρούχα από σπίτι

Τα στοιχεία ταυτότητας ενός Έλληνα εξακρίβωσαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που ερευνούσαν την διάρρηξη η οποία είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2021, σε ένα σπίτι σε περιοχή του Δομοκού.

Ο δράστης είχε παραβιάσει την είσοδο και είχε κλέψει πλαστικά δοχεία με πετρέλαιο κίνησης, μία τηλεόραση, έναν υδραυλικό γρύλο, ρούχα και διάφορα παλιά μεταλλικά αντικείμενα από την αυλή. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.


Ειδήσεις σήμερα:

«Φύλλο και φτερό» παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι που διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα - Δείτε βίντεο

Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: Να προετοιμαστούμε για παρατεταμένη αστάθεια

«Όχι» Κούγια στην υπεράσπιση Πισπιρίγκου- Εξηγεί τους λόγους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης