Μία νέα τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Ηράκλειο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, ένας άνδρας ηλικίας 53 ετών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.
Ο 53χρονος φέρεται να περίμενε έναν τεχνικό να επισκευάσει την τηλεόραση που είχε χαλάσει και είχε αφήσει την πόρτα του σπιτιού του, στα Καμίνια Ηρακλείου, μισάνοιχτη.
Ο τεχνικός μπήκε μέσα στο σπίτι και είδε τον 53χρονο πεσμένο στο πάτωμα του σπιτιού του. Άμεσα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου μετέφεραν τον άτυχο άνδρα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, ο άτυχος άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας για τα οποία λάμβανε ειδική φαρμακευτική αγωγή.
Τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τον 53χρονο πρόκειται να διαπιστωθούν από τη νεκροψία/ νεκροτομή.
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.