Κόρινθος: Νεκρή μια 35χρονη από δηλητηρίαση, διασωληνωμένη μια ηλικιωμένη

Κόρινθος: Νεκρή μια 35χρονη από δηλητηρίαση, διασωληνωμένη μια ηλικιωμένη

Σε τροφική δηλητηρίαση από κατανάλωση δηλητηριώδους φυτού αποδίδουν το τραγικό περιστατικό οι γιατροί που υποδέχτηκαν τις δυο γυναίκες - Η ηλικιωμένη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

ekav_arxeio
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν εσπευσμένα με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, δύο γυναίκες από το Κιάτο Κορινθίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, οι δύο γυναίκες αισθάνθηκαν έντονη αδιαθεσία, με αποτέλεσμα οι οικείοι τους να καλέσουν ασθενοφόρο.

Στο ασθενοφόρο παρέλαβε και μετέφερε και τις δύο γυναίκες στο Κέντρο Υγείας Κιάτου. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατος της 35χρονης γυναίκας. Έπειτα, η ηλικιωμένη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ και νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Το άψυχο σώμα της 35χρονης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και θα διεξαχθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Κατά πληροφορίες από ιατρούς, η αντίδραση αυτή οφείλεται πιθανότατα σε τροφική δηλητηρίαση, κατόπιν κατανάλωσης κάποιου δηλητηριώδους φυτού, ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, ενώ αναμένονται οι ιατροδικαστικές αναφορές που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.


Ειδήσεις σήμερα:

«Ξεσπά» ο Μάνος και στηρίζει τη Ρούλα Πισπιρίγκου - «Δεν έχει σηκώσει χέρι σε παιδί»

Εννέα μήνες φυλάκιση σε κρατούμενο που προσπάθησε να αποδράσει από το Μεταγωγών στη Θεσσαλονίκη

Πέτρος Φιλιππίδης: Ξεκίνησε η δίκη - Εμφανίστηκε ο ηθοποιός, δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης