Πάρος: Διασώθηκαν 100 μετανάστες από ακυβέρνητο πλοιάριο
Το σκάφος φέρεται να κατευθυνόταν προς την Ιταλία - To λιμενικό διέσωσε τους επιβαίνοντες πάνω από το πλοίο - Σύντομα θα μεταφερθούν σε ΚΥΤ του Ανατολικού Αιγαίου
Το Λιμενικό διέσωσε 100 μετανάστες από ακυβέρνητο ιστιοφόρο στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Πάρου το πρωί της Κυριακής.
Στο Αιγαίο εκείνες τις ώρες έπνεαν άνεμοι εντάσεως έξι μποφόρ.
Σύμφωνα με όσα είναι μέχρι στιγμής γνωστά, το σκάφος κατευθυνόταν προς την Ιταλία. Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι ένα Περιπολικό Ανοικτή Θάλασσας και τρία ακόμα πλωτά του Λιμενικού προσέγγισαν το ακυβέρνητο πλοίο για να διασώσουν του πρόσφυγες.
Αυτή τη στιγμή όλοι βρίσκονται πάνω στο ΠΑΘ και βρίσκονται σε εξέλιξη συντονιστικές ενέργειες ώστε σύντομα να μεταφερθούν σε κάποιο ΚΥΤ του Ανατολικού Αιγαίου.
Το ακυβέρνητο πλοιάριο πάνω από το οποίο διασώθηκαν οι Αφγανοί ρυμουλκήθηκε στο λιμάνι της Πάρου.
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.