Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Μυστήριο γύρω από το μακιγιάζ στη σορό της 9χρονης Τζωρτζίνας

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Μυστήριο γύρω από το μακιγιάζ στη σορό της 9χρονης Τζωρτζίνας

«Όταν πλησίασα το παιδί για να το αποχαιρετήσω, είδα στο αριστερό του μάγουλο σημάδια. Σαν χτυπήματα» λέει πρόσωπο από το συγγενικό περιβάλλον της οικογένειας

patra_thanatos
Μυστήριο γύρω από το μακιγιάζ στη σορό της 9χρονης Τζωρτζίνας την ημέρα της κηδείας της, μετά τις αποκαλύψεις για επιμελώς καλυμμένα σημάδια στο πρόσωπο της από τον επίτιμο ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ. Θανάση Κατερινόπουλου στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Ένα 24ωρο μετά μια δήλωση από το συγγενικό περιβάλλον της οικογένειας στην Πάτρα που προβλήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 το “Πρωινό” έρχεται να επιβεβαιώσει από τη μια τις πληροφορίες του εν' αποστρατεία ταξίαρχου και από την άλλη να δημιουργήσει νέα ερωτηματικά.

«Στην κηδεία της Τζωρτζίνας έγινε σούσουρο, ανάμεσα σε εμάς που παραβρεθήκαμε γιατί το πρόσωπο του παιδιού ήταν περασμένο με μέικαπ. Όλοι παραξενευτήκαμε. Όταν πλησίασα το παιδί για να το αποχαιρετήσω είδα στο αριστερό του μάγουλο σημάδια. Σαν χτυπήματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr που προκύπτουν από το περιβάλλον των ειδικών που ανέλαβαν την κηδεία του παιδιού στις 2 Φεβρουαρίου, όπως και τις δυο προηγούμενες της Ίριδας και της Μαλένας, πέρα από την περιποίηση που δέχεται κάθε σορός πριν το τελευταίο αντίο, δεν έγινε κάτι άλλο πιο συγκεκριμένο στο πρόσωπο της 9χρονης.

Όπως αφήνουν να εννοηθεί στο πρόσωπο του παιδιού έδωσαν έναν ομοιόμορφο χρωματισμό όχι επειδή έφερε χτυπήματα ή μώλωπες που έπρεπε επιμελώς να καλυφθούν καθώς αν υπήρχε κάτι περίεργο αυτό θα αναγράφονταν ήδη στην ιατροδικαστική έκθεση.




Ειδήσεις σήμερα:

ΟΑΕΔ: Η άνεργη με εισόδημα 250.000 ευρώ και άλλες ιστορίες βορείων προαστίων

Καιρός - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Χιονοπτώσεις μέχρι την Κυριακή

Κλοπές Smart: Δείτε πώς δρα η σπείρα - Βίντεο ντοκουμέντο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης