Ακόμα μία σορός, εντοπίστηκε εντός του 1ου γκαράζ του πλοίου Euroferry Olympia, το οποίο βρίσκεται πλέον στο λιμάνι του Πλατυγιαλίου στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.
Οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων και των συνεργείων ναυαγιαίρεσης, συνεχίζονται για τον εντοπισμό ακόμη δύο ατόμων που αγνοούνται.
Σημειώνεται ότι στο πλοίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στο τρίτο κατάστρωμα τα ξημερώματα της Παρασκευής 18/02 στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Μπρίντιζι, με αποτέλεσμα έως σήμερα να έχουν χάσει τη ζωή τους 9 άτομα. Οι διασωθέντες από το πλοίο είναι 281.
Από το πλοίο έχουν απομακρυνθεί τις τελευταίες ώρες αρκετά φορτηγά οχήματα, τα οποία πριν οδηγηθούν σε συγκεκριμένη εγκατάσταση συσκευασίας αποβλήτων ελέγχονται εξονυχιστικά από στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ειδικό πραγματογνώμονα που έχει ορίσει η εισαγγελία Κέρκυρας και Μεσολογγίου.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.