Αθώος, λόγω έλλειψης καταλογισμού, κρίθηκε 54χρονος, ο οποίος, πριν από δύο χρόνια ενώ νοσηλευόταν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, επιτέθηκε μεκατσαβίδισε γιατρό τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο και το κεφάλι.
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, κατά πλειοψηφία, τον απήλλαξε από την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ αποφάσισε να του επιβληθεί το θεραπευτικό μέτρο της νοσηλείας σε δημόσια ψυχιατρική δομή για 3 χρόνια.
Απολογούμενος ο 54χρονος ανέφερε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον γιατρό, τον οποίο φέρεται να θεωρούσε υπεύθυνο για τη νοσηλεία του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο. «Ήθελα να προκαλέσω σωματική βλάβη διότι θεωρούσε ότι τελώντας ένα πλημμέλημα θα με πήγαιναν στην φυλακή και θα έφευγα από το Ψυχιατρείο», ανέφερε, μεταξύ άλλων.
Την ενοχή του, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε ζητήσει η εισαγγελέας της έδρας, πρόταση όμως που δεν έγινε δεκτή.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.