Euroferry Olympia: Εντοπίστηκε κι άλλη σορός στο πλοίο

Euroferry Olympia: Εντοπίστηκε κι άλλη σορός στο πλοίο

Ακόμα μια σορός βρέθηκε στο Euroferry Olympia, το πλοίο που φλέγονταν επί μέρες και έχει πλέον ρυμουλκηθεί στο λιμάνι του Αστακού -  Οι εγκλωβισμένοι-αγνοούμενοι είναι πλέον οκτώ

ploio__7_
Απανθρακωμένη σορό μέσα σε φορτηγό όχημα εντόπισαν σήμερα το πρωί οι άνδρες της ΕΜΑΚ οι οποίοι επιχειρούν πάνω στο Euroferry Olympia.

Η επιχείρηση συνεχίζεται και στόχος των σωστικών συνεργείων είναι να καταφέρουν να ανοίξουν τον καταπέλτη του πλοίου. Σύμφωνα με πληροφορίες τα περισσότερα φορτηγά οχήματα έχουν φορτωθεί στο γκαράζ 2. Οι εγκλωβισμένοι-αγνοούμενοι είναι πλέον οκτώ.

Xθες το βράδυ εντοπίστηκε ένα ακόμη απανθρακωμένο πτώμα και πάλι στο γκαράζ 2.

Εντοπίστηκε από άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων που ερευνούν το πλοίο, και δεν βρισκόταν μέσα σε φορτηγό.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλοι οι συγγενείς των αγνοουμένων έχουν ειδοποιηθεί προκειμένου να μεταβούν στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου προκειμένου να αναγνωρίσουν την ταυτότητα του πτώματος.

Υπενθυμίζεται πως το πλοίο το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Euroferry Olympia», στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά στο τρίτο κατάστρωμα τα ξημερώματα της Παρασκευής 18/02 στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Μπρίντιζι, ρυμουλκήθηκε την Τετάρτη στο λιμάνι του Αστακού από τη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κέρκυρας. Στο πλοίο δεν υπάρχει πλέον φλόγα.


Ειδήσεις σήμερα:

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία: Live update οι εξελίξεις

Δραματικές στιγμές στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή - Εκρήξεις σε Κίεβο, Οδησσό, Μαριούπολη και άλλες πόλεις

Κρίση στην Ουκρανία: Ο Πούτιν ανακοίνωσε την έναρξη στρατιωτικής επιχείρησης στο Ντονμπάς - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης