Ιωάννινα: «Τη χτύπησα αλλά δεν είχα σκοπό να τη σκοτώσω» ισχυρίστηκε ο 69χρονος δράστης για την 79χρονη σύζυγό του

Ιωάννινα: «Τη χτύπησα αλλά δεν είχα σκοπό να τη σκοτώσω» ισχυρίστηκε ο 69χρονος δράστης για την 79χρονη σύζυγό του

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία - Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη

drastis3
Μουδιασμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο ακόμη μια υπόθεση συζυγοκτονίας με δράστη τον 69χρονο Σπύρος Νούτσο που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 79χρονη γυναίκα του στα Ιωάννινα. Αρχικά προπάθησε να καλύψει τις πράξεις του, λέγοντας ότι η γυναίκα έπεσε και χτύπησε. Στη συνέχεια, όμως, ενώπιον των αστυνομικών ομολόγησε τη δολοφονία λέγοντας ότι δεν είχε σκοπο να σκοτώσει.

Η εικόνα της ατυχής γυναίκας από τα χτυπήματα που της προκάλεσε ο δράστης σοκάρει με την ιατροδικαστική εξέταση να αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο 69χρονος με την 79χρονη διαπληκτίζονταν για μια ακόμη φορά. Οι καυγάδες και οι εντάσεις μεταξύ του ζευγαριού είχαν ενταθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.


Κλείσιμο


Ο δράστης με απίστευτη μανία όρμησε στη σύζυγό του του και με τις γροθιές του τη χτύπησε στο πρόσωπο και το σώμα.  «Καυγαδίσαμε όπως κάναμε κάθε φορά. Ναι την χτύπησα, αλλά δεν είχα σκοπό να τη σκοτώσω», δήλωσε ο 69χρονος.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

drastis_ioannina
drastis1
drastis2


«Πάρε τηλέφωνο το ΕΚΑΒ. Πρέπει να έρθει γρήγορα ασθενοφόρο στο σπίτι. Η σύζυγός μου έπεσε και χτύπησε. Πάρε τώρα τηλέφωνο», είχε πει ακόμη ο 69χρονος σύμφωνα με το Mega. 

Όταν έφτασαν στο σημείο όμως οι διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά και ενημέρωσαν την αστυνομία.

«Λάβαμε μια κλήση να μεταβούμε σε μια οικία για μια γυναίκα που είχε κάποιο πρόβλημα φτάνοντας εκεί το ασθενοφόρο. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ μαζί με τον γιατρό του ΕΚΑΒ, είδαν ότι μια γυναίκα δεν ήταν εν ζωή. Ενημερώθηκε η αστυνομία και ο ιατροδικαστής οι οποίοι μετέβησαν στο σημείο και από εκεί και μετά ανέλαβαν αυτοί την υπόθεση. Εκεί έκρινε το πλήρωμα ότι κάτι περίεργο γινόταν και κάλεσαν την αστυνομία», δήλωσε ο Θανάσης Παπαθωμάς, πρόεδρος του σωματείου ΕΚΑΒ Ιωαννίνων.

Το χρονικό

Σύμφωνα με το χρονικό όλα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν γειτονικό πρόσωπο του ζευγαριού ειδοποίησε μετά από εντολή του 69χρονου αστυνομία και ΕΚΑΒ. Η κινητοποίηση που ακολούθησε ήταν μεγάλη καθώς έσπευσαν δυνάμεις της Ασφάλειας και το Εγκληματολογικό ενώ στη συνέχεια κλήθηκε και ιατροδικαστής.

Ο 69χρονος Έλληνας σύντροφος φέρεται ότι χτύπησε την 79χρονη γυναίκα του με αποτέλεσμα τον θάνατό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epirus post ο ίδιος δεν έχει ομολογήσει την πράξη του. Από τα στοιχεία ωστόσο που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία και τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής διερεύνησης προκύπτει ότι ο θάνατος οφείλεται στα χτυπήματα που είχε δεχθεί. Ο ίδιος εμμένει στην άποψη ότι ο θάνατος της συζύγου του ήταν αιφνίδιος.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνελήφθη χθες (20-02-2022) αργά το βράδυ στα Ιωάννινα ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου αλλοδαπής, που βρέθηκε νεκρή χθες το βράδυ σε διαμέρισμα της πόλης των Ιωαννίνων, όπου διέμενε με τον συλληφθέντα σύζυγό της, προέκυψε ότι προηγουμένως αυτός της είχε καταφέρει χτυπήματα ύστερα από μεταξύ τους οικογενειακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ειδήσεις σήμερα:

Eρχεται το car wallet: Αδεια, δίπλωμα οδήγησης και point system στο κινητό

«Είναι ζωντανός, περιμένει να τον βοηθήσουμε» λέει η σύζυγος του αγνοούμενου Νικόλα Μπεκιάρη στο Euroferry Olympia

Ψηφιακά ραντεβού και στο Κτηματολόγιο - Σε λειτουργία το myKtimatologioLive
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης