Ένα από τα μεγαλύτερα ψάρια που έχουν αλιευτεί την τελευταία δεκαετία στην Ελλάδα, πιάστηκε στο Ιόνιο πέλαγος.
Πρόκειται, όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ, για έναν τόνο βάρους 390 κιλών και μήκους περίπου 3 μέτρων.
Όπως δήλωσε ο ιχθυέμπορος της αγοράς του Ρέντη το ψάρι θα διοχετευθεί στην ευρωπαϊκή αγορά, κατά πάσα πιθανότητα τεμαχισμένο. Παρόλο που η ζήτηση για τόνο είναι πάρα πολύ υψηλή από την Ασία, λόγω του κορωνοϊού είναι πολύ δύσκολη η μεταφορά του, επισήμανε.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.