Ποιος θα μας αποζημιώσει; Χάσαμε τα πάντα λένε Έλληνες οδηγοί φορτηγών του Euroferry Olympia

Ποιος θα μας αποζημιώσει; Χάσαμε τα πάντα λένε Έλληνες οδηγοί φορτηγών του Euroferry Olympia

«Παίζαμε τις ζωές μας ''κορώνα -γράμματα''» - Πώς βίωσαν τις δραματικές ώρες στο φλεγόμενο πλοίο - Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ η αξία φορτηγών και εμπορευμάτων που έγιναν στάχτη

frixos-kerkyra-arthro
Οδηγοί φορτηγών μιλούν για τις περιουσίες που χάθηκαν και τις αποζημιώσεις που θα διεκδικήσουν, έπειτα από τη φωτιά που ξέσπασε χθες στο πλοίο «Euroferry Olympia», ενώ έπλεε κοντά στην Ερεικούσα κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από την Ηγουμενίτσα προς το Μπρίντεζι.

Ο Ανδροκλής Χαλκιάς από την Πιερία ταξίδευε  με ψυγείο μίνι μπας καινούριο έξι μηνών,  κόστους 80.000 ευρώ, χώρια το φορτίο με δυο τόνους ψάρια και όστρακα (60.000 ευρώ) και ο Γιώργος Παρλάτζας από την Ελασσόνα, ιδιοκτήτης συρόμενου φορτηγού αξίας 100.000 ευρώ με εμπόρευμα με πλαστικά ποτήρια.

frixos-kerkyra__2_


Σε ερώτηση του απεσταλμένου για το «Πρώτο Θέμα», Φρίξου Δρακοντίδη, για τις δραματικές ώρες που βίωσε στο φλεγόμενο πλοίο, ο Ανδροκλής Χαλκιάς, είπε: «Παίζαμε τις ζωές μας ''κορώνα -γράμματα'', τα πράγματα ήταν δύσκολα». Όπως υπογραμμίζει ο ίδιος η ζημιά για την εταιρεία αγγίζει το ποσό των 150.000 ευρώ.

Δείτε βίντεο με τη μαρτυρία του Ανδροκλή Χαλκιά 

Μαρτυρίες για τη φωτιά στο πλοίο (2)
Κλείσιμο



Ο Γιώργος Παρλάτζας μετέφερε εμπόρευμα με πλαστικά ποτήρια και το φορτηγό ήταν δικό του, το οποίο βρίσκονταν στο τρίτο κατάστρωμα, εκεί όπου πιθανόν να ξέσπασε η μεγάλη φωτιά. «Η ζημιά είναι τεράστια, δεν μπορούμε να μιλάμε αυτή την ώρα για νούμερα. Θα υπάρξουν κάποιες αποζημιώσεις ευελπιστώ, δεν μπορούμε να αναζητήσουμε ευθύνες, κάπου», δήλωσε ο ίδιος. 

Δείτε βίντεο με τη μαρτυρία του Γιώργου Παρλάτζα

Μαρτυρίες για τη φωτιά στο πλοίο




Ειδήσεις σήμερα:

Μπάιντεν: Είμαι πεπεισμένος ότι ο Πούτιν έχει αποφασίσει να εισβάλει στην Ουκρανία

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Οι εκτιμήσεις των γιατρών και τα σενάρια γύρω από το «Σύνδρομο Μινχάουζεν δια αντιπροσώπου»

Ουκρανία: 25.000 άμαχοι εγκατέλειψαν το Λουγκάνσκ - 10.000 θα φύγουν με οργανωμένες αυτοκινητοπομπές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης