Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Όταν η μητέρα ως διαιτητής στα γήπεδα μιλούσε για τις κόρες της – Δείτε βίντεο

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Όταν η μητέρα ως διαιτητής στα γήπεδα μιλούσε για τις κόρες της – Δείτε βίντεο

Η Ρούλα Δασκαλάκη ήταν διαιτητής στο ποδόσφαιρο και μιλούσε με υπερηφάνεια για την αγάπη της κόρης της στο άθλημα – Εκεί γνώρισε τον άντρα της και πατέρα των τριών της παιδιών – Δείτε βίντεο

daskalaki_diaititis5
«Η κόρη μου η μεγάλη είναι τρελαμένη με την μπάλα, οπότε λογικά τη βλέπω να γράφεται στο ποδόσφαιρο» ήταν τα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου, πριν από αρκετά χρόνια όταν μιλούσε με υπερηφάνεια για την αγάπη που έδειχνε η Τζωρτζίνα στο ποδόσφαιρο. Ένα άθλημα στο οποίο ήδη συμμετείχε η μητέρα της ως διαιτητής και μάλιστα, μέσω του ίδιου αθλήματος, γνώρισε και ερωτεύτηκε τον άντρα και πατέρα των τριών παιδιών της Μάνο Δασκαλάκη.

Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της αναφερόταν με θέρμη για το ποδόσφαιρο. Παρόλο που ως διαιτητής δεχόταν ακόμα και υβριστικά σχόλια από παίχτες και παράγοντες είχε προσπαθήσει να μεταδώσει τη δική της αγάπη για τη «στρογγυλή θεά» και στα δυο της κορίτσια, την Τζωρτζίνα και τη Μαλένα.

Profil: ΓΥΝΑΙΚΕΣ


«Ο αθλητισμός πιστεύω είναι το άλφα και το ωμέγα να μεγαλώνεις τα παιδιά με αυτές τις προοπτικές. Η κόρη μου η μεγάλη είναι τρελαμένη με τη μπάλα, οπότε λογικά τη βλέπω να γράφεται στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα με δυο γονείς μέσα στο γήπεδο κάποια από τις δυο θα το επιλέξει». Αυτά ήταν τα λόγια της μητέρας στο PROFIL TV, πριν από λίγα χρόνια, όταν εργαζόταν ως διαιτητής. Αργότερα, σε ηλικία 27 ετών η Τζωρτζίνα απέκτησε και την τρίτη κόρη της, την Ίριδα. Και τα τρία κορίτσια έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια.

daskalaki_diaititis
daskalaki_diaititis1
daskalaki_diaititis2
daskalaki_diaititis3
daskalaki_diaititis4






Ειδήσεις σήμερα:

Από το ΚΑΤ στις Φυλακές Ναυπλίου ο Μένιος Φουρθιώτης


Απελάθηκε ο αναπληρωτής πρέσβης των ΗΠΑ στη Μόσχα - Για «παράλογη κίνηση» μιλά η Ουάσινγκτον


Αντιπαράθεση για τον ΕΦΚΑ στη Βουλή - Το βράδυ η ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης