Άγνοια γύρω από τις συναλλαγές μέσω ΑΤΜ είχε ένας 48χρονος από την Ιστιαία της Εύβοιας και ζήτησε βοήθεια από μια 38χρονη φίλη του την οποία θεωρούσε πρόσωπο... εμπιστοσύνης! Όπως αποδείχθηκε αργότερα, όμως, είχε βάλει το λύκο να φυλάει τα πρόβατα.
Ο 48χρονος ζήτησε από την «φίλη» του να τον βοηθάει με τις συναλλαγές του στο ΑΤΜ, να πληρώνει μέσω της κάρτας τις οφειλές του, αλλά και να τον ενημερώνει πότε κατατίθενται χρήματα στον λογαριασμό του. Η «βοήθεια» που του προσέφερε η 38χρονη κράτησε από τα μέσα Ιανουαρίου ως πριν από λίγες ημέρες, που διαπιστώθηκε ότι εκτός από τις δικές του υποχρεώσεις, έκανε και... δικές της αγορές!
Στο διάστημα που χειριζόταν την τραπεζική κάρτα η 38χρονη, έκανε ψώνια αξίας 1.300 ευρώ χρεώνοντας την κάρτα του 48χρονου, ο οποίος κατέφυγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση εναντίον της «έμπιστης φίλης» για υπεξαίρεση ενώ, φυσικά, η φιλία τους πήγε... περίπατο!
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.