Έπειτα από στοιχεία που ανέφεραν ότι επρόκειτο να γίνει εισαγωγή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου οργάνωσαν επιχείρηση για να την αποτρέψουν.
Νωρίς τα ξημερώματα εντόπισαν έναν αλλοδαπό να κινείται ύποπτα στην παρέβρια περιοχή των Μαρασίων έχοντας περάσει παράνομα στη χώρα από τον Έβρο και τον ακινητοποίησαν για να του κάνουν έλεγχο. Κατά την έρευνα που έκαναν στο σακίδιο που μετέφερε, διαπίστωσαν ότι μετέφερε επτά συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους έξι κιλών και 990 γραμμαρίων.
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον αλλοδαπό, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα με σκοπό τη διακίνηση και παράνομη είσοδο στην ελληνική επικράτεια.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.