Κούγιας για δολοφονία Άλκη: Όλοι θα καταδικαστούν για όλα - Τίποτα δεν θα μείνει στην σκιά

Κούγιας για δολοφονία Άλκη: Όλοι θα καταδικαστούν για όλα - Τίποτα δεν θα μείνει στην σκιά

«Ομολογούν τη συμμετοχή στη δολοφονία του Αλκιβιάδη και στις απόπειρες ανθρωποκτονίας. Με τον νέο Ποινικό κώδικα, ακόμα και να έδωσε κάποιος το δρεπάνι και να μη το χρησιμοποίησε, τιμωρεείται με την ίδια ποινή, ισόβια κάθειρξη. Το δικαστήριο δεν μπορεί να μετατρέψει τις κατηγορίες», υποστήριξε

5505160
Σεβασμό στο τεκμήριο αθωότητας κάθε ανθρώπου, δήλωσε ότι δείχνει ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο Mega αναφορικά με τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Ωστόσο όπως είπε στην προκειμένη περίπτωση δεν τίθεται θέμα τεκμηρίου αθωότητας καθώς οι δράστες ομολογούν τη συμμετοχή τους στις πράξεις αυτές.

«Ομολογούν τη συμμετοχή στη δολοφονία του Αλκιβιάδη και στις απόπειρες ανθρωποκτονίας. Με τον νέο Ποινικό κώδικα, ακόμα και να έδωσε κάποιος το δρεπάνι και να μη το χρησιμοποίησε, τιμωρεείται με την ίδια ποινή, ισόβια κάθειρξη. Το δικαστήριο δεν μπορεί να μετατρέψει τις κατηγορίες. Θα δικαστούν για τη δολοφονία του Άλκη και την απόπειρα δολοφονία του άλλου παιδιού, που δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι και έξι μαχαιριές. Όλοι θα καταδικαστούν για όλα, εκτός από μία κατηγορία, που μπορεί να είναι επικίνδυνη σωματική βλάβη ή βαριά σκοπούμενη βλάβη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ποινικολόγος και συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του 19χρονου Άλκη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chrnfuo6q6lt-sf)

Ο κ. Κούγιας διαβεβαίωσε πως τίποτα δεν θα μείνει στην σκιά, καθώς η ανακρίτρια ζήτησε εξέταση DNA για όλους, η οποία θα «φωτίσει» ποιος αφαίρεσε τη ζωή του Άλκη. «Η κ. Πρόεδρος θα διερευνήσει και την πιο μικρή πιθανότητα και θα οδηγήσει με το υλικό που θα συγκεντρώσει είτε αυτούς τους κατηγορούμενους είτε κια άλλους κατηγορούμενους για τη διάπραξη οποιουδήποτε αδικήματος σε βάρος αυτών των παιδιών», επεσήμανε ακόμη.



Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στην Αίγυπτο: Η γνωριμία του Κάτσικα με τον δολοφόνο και η συνάντηση στο διαμέρισμα

Δολοφονία Άλκη: Τι λένε οι χούλιγκαν για τον εγκέφαλο της καταδρομικής επίθεσης - Απολογούνται σήμερα

Επιδοτήσεις στο ρεύμα: 39 ευρώ για νοικοκυριά - 65 ευρώ για επιχειρήσεις το Φεβρουάριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης