Φασιανοί, αλκυόνες Αυστραλίας και κουταβάκια η λεία κλοπής από κτήμα στη Θεσσαλονίκη!

Φασιανοί, αλκυόνες Αυστραλίας και κουταβάκια η λεία κλοπής από κτήμα στη Θεσσαλονίκη!

Ο δράστης παραβίασε την εξωτερική πόρτα του κτήματος και άρπαξε δέκα... φασιανούς και δύο αλκυόνες Αυστραλίας αξίας 2.100 ευρώ

fasiani12
Εξιχνίασαν την ασυνήθιστη κλοπή που έγινε το πρωί του Σαββάτου από την αυλή ενός κτήματος στην περιοχή των Κουφαλίων Θεσσαλονίκης οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Χαλκηδόνας, αλλά θα μείνουν με την... απορία τι θα έκανε τη λεία του ο δράστης, που κράτησε κλειστό το στόμα του!

Ο 29χρονος Έλληνας παραβίασε την εξωτερική πόρτα του κτήματος και άρπαξε δέκα... φασιανούς και δύο αλκυόνες Αυστραλίας αξίας 2.100 ευρώ, καθώς και δύο κουταβάκια του ιδιοκτήτη! Όμως, συνελήφθη λίγο αργότερα και βρέθηκαν στην κατοχή του τα σκυλάκια και τα 12 πτηνά, τα οποία δεν εξήγησε αν σκόπευε να τα πουλήσει ή να κάνει αναπαραγωγή.

Έκοψαν παράνομα υπεραιωνόβιες ελιές για καυσόξυλα!

Σε ένα αγροτεμάχιο στην περιοχή της Ερέτριας τρύπωσαν δυο λαθροϋλοτόμοι το απόγευμα της Παρασκευής και έκαναν... κούτσουρα πέντε υπεραιωνόβια ελαιόδεντρα για να τα κάνουν καυσόξυλα! Ωστόσο, το φορτωμένο με την παράνομα υλοτομημένη ξυλεία αγροτικό φορτηγάκι τους εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και συνελήφθησαν. Κατασχέθηκαν η ξυλεία και ένα αλυσοπρίονο, καθώς και το όχημά τους και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία και παράβαση της Δασικής νομοθεσίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης