Συγκλονιστική μαρτυρία για τη δολοφονία του 19χρονου: «Εντάξει; τελειώσατε; τον καθαρίσατε;» φώναζαν οι δράστες

Συγκλονιστική μαρτυρία για τη δολοφονία του 19χρονου: «Εντάξει; τελειώσατε; τον καθαρίσατε;» φώναζαν οι δράστες

«Τον άκουγα να φωνάζει "φτάνει μη με χτυπάτε άλλο"» - Mία γυναίκα που μένει κοντά στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης περιέγραψε καρέ - καρέ την επίθεση που δέχθηκε ο 19χρονος και η παρέα του

alkis_ereunes_new_xr
Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία γύρω από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα μία γυναίκα που μένει κοντά στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης μίλησε στον ΑΝΤ1 και περιέγραψε καρέ - καρέ την επίθεση που δέχθηκε ο 19χρονος και η παρέα του. 

«Τη φωνή του μές στα αυτιά μου την έχω. Γινόταν μια φασαρία και με το που βγαίνω έξω βλέπω δύο αυτοκίνητα σταματημένα απέναντι. Άτομα με κοντάρια κυνηγάνε τα παιδιά το ένα το καημένο έτρεξε, το άλλο κρύφτηκε εδώ», ανέφερε η γυναίκα.

«Επάνω μένω. Άκουγα τη φωνή του που φώναζε "φτάνει μη με χτυπάτε άλλο μη με χτυπάτε άλλο" και μετά άκουσα τους φίλους του να λένε "άνοιξε τα μάτια σου"», πρόσθεσε.

Αποκλειστικό: Είδε τους δολοφόνους να σκοτώνουν τον Άλκη

«Μετά φώναξαν κάτι αχαρακτήριστοι, "εντάξει; τελειώσατε; τον καθαρίσατε;"», συνέχισε. Τους δράστες της επίθεσης τους χαρακτήρισε οργανωμένους εγκληματίες και επεσήμανε πως «ακόμη μέσα στα αυτιά μου το έχω. Ξέρετε τι είναι να ακούς ένα παιδί να φωνάζει μη με χτυπάτε άλλο;»

Μητέρα Άλκη: «Να μην φύγουν με αυτό τον τρόπο άλλα παιδιά»

Την ίδια ώρα συγκλονίζει η μητέρα του αδικοχαμένου 19χρονου Άλκη καθώς με όσο κουράγιο της έχει απομείνει μετά τον αδόκητο χαμό του παιδιού τους στέλνει το δικό της μήνυμα για τον τερματισμό της βίας.

Κλείσιμο
«Θέλω το παιδί μου να είναι το τελευταίο που φεύγει έτσι. Να μην θρηνήσει άλλη μανούλα. Χαίρομαι που σώθηκαν τα άλλα δύο παλικάρια. Είναι παιδιά μου», λέει χαρακτηριστικά μιλώντας στον Alpha. «Ο Αλκιβιάδης μου πήγε στους ουρανούς, αλλά να μην φύγουν με αυτό τον τρόπο άλλα παιδιά. Φτάνει πια!», τονίζει ακόμη η μητέρα του Άλκη. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-choa3dyq5fnt-sf)

«Δεν έχω μίσος για κανέναν», είπε ο παππούς του Άλκη

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο παππούς του 19χρονου ο οποίος δήλωσε πως «δεν έχω μίσος για κανέναν». «Η παιδεία ξεκινάει από το σχολείο. Ξέρετε τι παιδί ήταν ο Άλκης; Ήρθε δύο μέρες πριν το περιστατικό με τον πατέρα να με δει και κάθισε εκεί πέρα και μου λέει, ‘παππού βρήκα ένα γατάκι στην είσοδο της πολυκατοικίας που νιαούριζε και το πήρα’», επεσήμανε ακόμη.

«Τέτοιο παιδί ήταν. Πήρε το γατάκι για να το σώσει. Εγώ είμαι περήφανος για τα παιδιά μου, που ανέθρεψα, και για τα εγγόνια μου. Ρωτάω τους πατεράδες αυτών των παιδιών – είναι υπερήφανοι;», συμπλήρωσε

Ο παππούς του αδικοχαμένου 19χρονου, που υπηρέτησε για περισσότερα από 30 χρόνια στη χωροφυλακή, όταν ερωτάται για τα συναισθήματα που τρέφει για τους δολοφόνους του εγγονού, εκπλήσσει με την απάντηση του. «Δεν έχω μίσος για κανέναν. Όλοι πρέπει να δείξουμε αγάπη στον άνθρωπο. Δεν ξέρω τι να πω. Βλέπω την κοινωνία να έχει στραβώσει. Κάτι πρέπει να αλλάξει», δήλωσε χαρακτηριστικά.



Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνες για δέκα χούλιγκανς που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη

Θρίλερ στην Εύβοια: Δολοφονία και όχι αυτοκτονία ο θάνατος του 33χρονου πατέρα και αγρότη από τα Ψαχνά

Celebrities και οι... stalkers τους: Ανατριχιαστικές ιστορίες με εμμονικούς θαυμαστές και σταρ που που έζησαν τον τρόμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης