Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Έτσι διέφυγε στην Αλβανία ο 20χρονος ύποπτος, συμμετείχε σε αιματηρή επίθεση το 2019

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Έτσι διέφυγε στην Αλβανία ο 20χρονος ύποπτος, συμμετείχε σε αιματηρή επίθεση το 2019

Ο 20χρονος έφτασε στον συνοριακό σταθμό στην Κρυσταλλοπηγή και πέρασε στην Αλβανία - Τουλάχιστον δέκα άτομα τα οποία αναζητά η ΕΛ.ΑΣ φέρεται να ενεπλάκησαν στη δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη - Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ

thess
Σφίγγει ο κλοιός για τους συνεργούς του 23χρονου στη δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου Άλκη Καμπανού, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φίλος του 23χρονου φερόμενου ως δράστη, ο οποίος συμμετείχε στην επίθεση, διέφυγε στην Αλβανία για να γλιτώσει τη σύλληψη. Πρόκειται για 20χρονο φίλο του 23χρονου ο οποίος ήταν μέλος του ίδιου συνδέσμου και συμμετείχε και στην αιματηρή επίθεση το 2019 σε δύο οπαδούς του Αρη και πάλι στην περιοχή του Χαριλάου.

Όπως αποκαλύπτει το Mega, ο 20χρονος με αυτοκίνητο έφτασε στον συνοριακό σταθμό στην Κρυσταλλοπηγή και πέρασε στην Αλβανία, κατόπιν ελέγχου του διαβατηρίου τόσο από τις ελληνικές, όσο και από τις αλβανικές Αρχές. Για την ώρα, πάντως δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία προκειμένου να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο ύποπτο.


Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή χαρτογράφησαν τη δράση οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ και άνοιξαν τον κύκλο των ερευνών. Πρόκειται για άτομα που λειτουργούσαν στα πρότυπα εγκληματικής οργάνωσης, κάτι που ζήτησε να ερευνηθεί και η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Κλείσιμο
Οι ομάδες κρούσης των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ που είχαν ως ορμητήριο τα γραφεία του συνδέσμου της Θύρας 4 στην οδό Παλαιών Πατρών στο κέντρο της πόλης είχαν εδώ και χρόνια σπείρει τον τρόμο στην περιοχή του Χαριλάου. Τον Μάρτιο του 2019 ο 23χρονος συλληφθείς και ο 20χρονος φίλος του μαζί με δύο ακόμη οπαδούς του ΠΑΟΚ, είχαν επιτεθεί σε δύο νεαρούς που απλώς δήλωσαν οπαδοί του Άρη. Στο ίδιο σχεδόν σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης επιβεβαιώνει την εμπλοκή του 20χρονου στην επίθεση του 2019, ωστόσο κρατά τα χαρτιά της κλειστά. Δεν ξεκαθαρίζει αν έχει διαφύγει στην Αλβανία και αν έχει σχέση με τη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω 22χρονος ημεδαπός και ταυτοποιήθηκαν ως δράστες για τη συμμετοχή τους στην επίθεση ο προαναφερόμενος 23χρονος αλλοδαπός και δύο 20χρονοι ομοεθνείς συνεργοί του.

Τουλάχιστον δέκα άτομα τα οποία αναζητά η ΕΛ.ΑΣ φέρεται να ενεπλάκησαν στη δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνες για δέκα χούλιγκανς που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη

Θρίλερ στην Εύβοια: Δολοφονία και όχι αυτοκτονία ο θάνατος του 33χρονου πατέρα και αγρότη από τα Ψαχνά

Celebrities και οι... stalkers τους: Ανατριχιαστικές ιστορίες με εμμονικούς θαυμαστές και σταρ που που έζησαν τον τρόμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης