Εκτάκτως σε σοβαρή κατάσταση στο ΓΝΑ η Μαριέττα Γιαννάκου

Εκτάκτως σε σοβαρή κατάσταση στο ΓΝΑ η Μαριέττα Γιαννάκου

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας νοσηλεύται σε ΜΕΘ

giannakou_marietta
Στο 251 ΓΝΑ διακομίστηκε εκτάκτως η Μαριέττα Γιαννάκου από το βράδυ του Σαββάτου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαριέττα Γιαννάκου διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας πριν από μία εβδομάδα μετά από ατύχημα (πτώση) που είχε. Εντοπίστηκε αιμάτωμα στις απεικονιστικές εξετάσεις της και εισήχθη για νοσηλεία.

Η κλινική της εικόνα επιβαρύνθηκε και όπως έγινε γνωστό σήμερα, πλέον νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου. Η κατάσταση της θεωρείται πολύ σοβαρή.

Υπενθυμίζεται ότι η ασθενής έχει βαρύ ιατρικό φάκελο καθώς πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη, νόσος η οποία οδήγησε στον ακρωτηριασμό του κάτω άκρου της πριν από περίπου μία δεκαετία.

Η ίδια, δεν αναμένεται να δώσει το παρών στη διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή επί της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και ούτε να συμμετάσχει στην διαδικασία μέσω επιστολικής ψήφου.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαζί μας στο ξενοδοχείο ήρθε και μια άλλη ανήλικη με τον φίλο της, λέει ο 40χρονος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης

Η απίστευτη ιστορία της Σάρλοτ Μπέλις: Οι Ταλιμπάν προσφέρουν καταφύγιο στην ανύπαντρη έγκυο δημοσιογράφο από τη Νέα Ζηλανδία

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μπλόκαρε το Transfermarkt γιατί τον κοστολόγησε μόλις στα... 75 εκατ. ευρώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης