Νίκος Δένδιας: Το μήνυμά του για τα 74 χρόνια από τον θάνατο του Μαχάτμα Γκάντι

Νίκος Δένδιας: Το μήνυμά του για τα 74 χρόνια από τον θάνατο του Μαχάτμα Γκάντι

«Ελλάδα και Ινδία τιμούν τη μνήμη του, προωθώντας διαχρονικά την παγκόσμια ειρήνη» λέει ο υπουργός Εξωτερικών

γκαντι
«74 χρόνια από τον θάνατο του Γκάντι, η Ελλάδα και η Ινδία τιμούν τη μνήμη του, όπως αυτός θα επέλεγε: προωθώντας διαχρονικά την παγκόσμια ειρήνη, τη σταθερότητα και την απάλειψη της απειλής βίας στις σχέσεις μεταξύ των κρατών» τονίζει σε μήνυμά του ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.



Στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Δένδιας επισημαίνει πως «στις 30/1/1948 έφυγε από τη ζωή ο Μαχάτμα Γκάντι, ο πατέρας του Ινδικού Έθνους και ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες του 20ου αιώνα».

Κλείσιμο
Επίσης, ο Νίκος Δένδιας παραθέτει και φωτογραφίες κατά τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Μαχάτμα Γκάντι στις 26/6/21 στην Αθήνα, από τον ίδιο, τον υπουργό Εξωτερικών της Ινδίας Δρ Σουμπραχμανιάμ Τζαϊσχανκάρ και τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπαγκογιάννη.



Ειδήσεις σήμερα:

Μαζί μας στο ξενοδοχείο ήρθε και μια άλλη ανήλικη με τον φίλο της, λέει ο 40χρονος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης

Η απίστευτη ιστορία της Σάρλοτ Μπέλις: Οι Ταλιμπάν προσφέρουν καταφύγιο στην ανύπαντρη έγκυο δημοσιογράφο από τη Νέα Ζηλανδία

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μπλόκαρε το Transfermarkt γιατί τον κοστολόγησε μόλις στα... 75 εκατ. ευρώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης