Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της Γλυφάδας, όταν αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.
Ειδικότερα, ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο του ενώ κινούνταν στη συμβολή της Ποσειδώνος με την οδό Πανδώρας, το αυτοκίνητο ανετράπη και άρπαξε φωτιά.
Στο όχημα επέβαιναν συνολικά τρία άτομα, οι οποίοι πρόλαβαν να βγουν από το αυτοκίνητο τελευταία στιγμή και να σωθούν.
Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα για να σβήσουν τις φλόγες, ενώ τους επιβάτες παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τους μετέφερε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι όλοι καλά στην υγεία τους.
Το αυτοκίνητο καταστράφηκε, ενώ η Τροχαία έχει αναλάβει την προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.