Πύργος: Δύο ανήλικοι 13 και 14 ετών ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια

Πύργος: Δύο ανήλικοι 13 και 14 ετών ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια

Οι αστυνομικοί έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν έναν σουγιά και ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδα» στους ανήλικους που είναι αδέρφια- Δικογραφία και εις βάρος της μητέρας τους για παραμέληση εποπτείας

astynomia12
Δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτά που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, το απόγευμα της Πέμπτης,όταν σταμάτησαν στον Πύργο δυο ανήλικα αγόρια που τους φάνηκαν ύποπτα για να τους κάνουν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι και τα δυο ήταν οπλισμένα!

Κατά την σωματική έρευνα στην οποία υποβλήθηκαν τα δυο Ελληνόπουλα, ένας 14χρονος και ένας 13χρονος που είναι αδέλφια, βρέθηκαν στην κατοχή τους ένας σουγιάς και ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδα»! Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν και οι δυο, ενώ τα αιχμηρά αντικείμενα κατασχέθηκαν.

Σε βάρος των δυο πιτσιρικάδων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου. Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος της μητέρας των δυο ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους.


Ειδήσεις σήμερα:

Μαζί μας στο ξενοδοχείο ήρθε και μια άλλη ανήλικη με τον φίλο της, λέει ο 40χρονος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης


Με 759 ψήφους και εν μέσω χειροκροτημάτων επανεξελέγη πρόεδρος της Ιταλίας ο Σέρτζιο Ματαρέλα


Νέα στοιχεία για τα PCR του Τζόκοβιτς αμφισβητούν την ημερομηνία του θετικού τεστ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης