Βόλος: Χειροπέδες πέρασαν σε ανήλικους τρόφιμους ιδρύματος που λήστεψαν γυναίκα

Βόλος: Χειροπέδες πέρασαν σε ανήλικους τρόφιμους ιδρύματος που λήστεψαν γυναίκα

Αφού της επιτέθηκαν πισώπλατα και την χτύπησαν, άρπαξαν την τσάντα της - Ασκήθηκε δίωξη σε βάρος τους και επέστρεψαν στο Ίδρυμα όπου εκτίουν ποινές για άλλα αδικήματα

listia
Απέφερε καρπούς το ανθρωποκυνηγητό που είχε εξαπολύσει η Αστυνομία, αναζητώντας δύο κακοποιούς οι οποίοι είχαν ληστέψει  μια πεζή γυναίκα στο κέντρο του Βόλου το βράδυ της Πέμπτης. Οι δράστες εντοπίστηκαν την Παρασκευή και διαπιστώθηκε ότι είναι τρόφιμοι του Ιδρύματος Αγωγής Ανήλικων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου.

Οι ηλικίας 17 χρόνων ληστές συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και στην κατοχή τους βρέθηκε το κινητό που είχαν αρπάξει από τη γυναίκα, το οποίο της αποδόθηκε. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία από κοινού και πρόκληση σωματικής βλάβης, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που τους άσκησε την αντίστοιχη δίωξη και επέστρεψαν στο Ίδρυμα όπου εκτίουν ποινές για άλλα αδικήματα.

Οι δυο ανήλικοι είχαν επιτεθεί πισώπλατα στην άτυχη γυναίκα, ενώ περπατούσε στην οδό Δεληγιώργη, την είχαν αρπάξει από τον σβέρκο και την είχαν χτυπήσει για να αρπάξουν την τσάντα της. όμως, εκείνη κατάφερε να την συγκρατήσει κι έτσι αρκέστηκαν να πάρουν το κινητό της τηλέφωνο που κρατούσε στο χέρι της, καθώς συνομιλούσε με τον γιο της, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό! Αμέσως μετά, οι νεαροί διέφυγαν τρέχοντας και η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο που ειδοποίησαν περαστικοί στο νοσοκομείο του Βόλου για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς είχε τραυματιστεί ελαφρά και είχε υποστεί σοκ από τα χτυπήματα που δέχθηκε.

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς ο Covax φιλοδοξεί να θέσει υπό έλεγχο την πανδημία το 2022

Η «κατεύθυνση» που έδειξε το DNA στην υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη – «Ραγδαίες εξελίξεις» μέσα στην εβδομάδα

Το αεροπορικό δυστύχημα του Αλέξανδρου Ωνάση και το τέλος του παιδιού που θα κληρονομούσε μια αυτοκρατορία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης