Ισχυρή έκρηξη στη Συγγρού: Στη Μονάδα Εγκαυμάτων του «Γεννηματάς» μεταφέρεται ο 78χρονος τραυματίας

Ισχυρή έκρηξη στη Συγγρού: Στη Μονάδα Εγκαυμάτων του «Γεννηματάς» μεταφέρεται ο 78χρονος τραυματίας

«Ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του», λέει στο protothema.gr ο Τάσος Αντώνοπουλος πρόεδρος των εργαζομένων στο Λαϊκό

5490980
Στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Γεννηματάς μεταφέρεται ο 78χρονος τραυματίας απο την έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί σε κτίριο στη Λεωφ. Συγγρού.

Αρχικά διεκομίσθη στο Λαϊκό νοσοκομείο όπου στο Χειρουργικό τμήμα των ΤΕΠ του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για τα εγκαύματα που φέρει στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματος.

«Ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του», λέει στο protothema.gr και στο ygeiamou.gr o Τάσος Αντώνοπουλος πρόεδρος των εργαζομένων στο Λαϊκό.

Και προσθέτει ότι, «επειδή το νοσοκομείο μας δε διαθέτει τμήμα εγκαυμάτων θα συνεχίσει τη νοσηλεία του ο ασθενής στο Γεννηματάς. Οι συνάδελφοι των ΤΕΠ παρά το γεγονός ότι δουλεύουν σερί σχεδόν 50 ώρες του έδωσαν όλη την απαραίτητη φροντίδα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της κακοκαιρίας περίπου το 50% του προσωπικού του Λαϊκου δεν κατάφερε να προσεγγίσει το νοσοκομείο και να αναλάβει καθήκοντα με αποτέλεσμα όσοι ήταν ήδη στο νοσοκομείο να δουλεύουν έως και τέσσερις βάρδιες συνεχόμενα για να μη διαταραχθεί η λειτουργία της υγειονομικής δομής.

Ειδήσεις σήμερα:

Ισχυρή έκρηξη σε κτίριο στη λεωφόρο Συγγρού - Δύο τραυματίες

Συνεδριάζουν οι ειδικοί για τα μέτρα: Οι 3 παράγοντες που θα κρίνουν παράταση ή άρση

Κλειστά σχολεία χωρίς τηλεκπαίδευση σήμερα στις πληγείσες περιοχές - Τι ισχύει για τα Πανεπιστήμια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης