Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

XRWMA__22_
1. Την εφημερίδα

2. Το Marie Claire, το μεγαλύτερο και πιο αγαπημένο περιοδικό μόδας.

Στο Marie Claire Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή με το ΘΕΜΑ

Ο απόλυτος οδηγός για το στυλ της άνοιξης!

Στο εξώφυλλο η πρωταθλήτρια του τένις Μαρία Σάκκαρη σε μια αποκλειστική φωτογράφηση!

Όλα γύρω της μοιάζουν να είναι συντονισμένα στον υπερθετικό βαθμό: η προσπάθεια, η συνέπεια, η επιμονή, οι νίκες, η ταχύτητα, η ευγένεια, η κομψότητα.

Στο Marie Claire Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή με το ΘΕΜΑ!
Κλείσιμο


Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια και μία από τις 10 καλύτερες αυτή τη στιγμή στον κόσμο έχει όλα τα βλέμματα στραμμένα επάνω της. Λίγο πριν από το Australian Open μας μίλησε για τον ρόλο των αθλητών ως προτύπων, για τις ψυχικές αντοχές, αλλά και τη σχέση της με τη μόδα, καθώς αποκαλύπτει τον μεγάλο γαλλικό οίκο με τον οποίο θα συνεργαστεί.

mc-FLAT


54-55
56-57


Η μόδα της άνοιξης κάνει πρεμιέρα κι εμείς σας προτείνουμε τρόπους να τη φορέσετε, να τολμήσετε χρώμα σε ρούχα και αξεσουάρ και να ανανεώσετε αυτόματα την γκαρνταρόμπα σας με 5 βασικές αγορές!

18-19
20-21
28-29
32-33
40-41


Στις ιστορίες μόδας αυτού του μήνα, μίνι φορέματα και πλεκτά μαγνητίζουν το βλέμμα ενώ…

144-145


λάτεξ, δέρμα και εμπριμέ καλπάζουν στους δρόμους του Παρισιού

148-149
156-157


Aφιέρωμα!
Τάσεις Άνοιξη Καλοκαίρι 2022
Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, αναλυτικά οι νέες τάσεις στη μόδα, τα αξεσουάρ και την ομορφιά.

86-87
88-89
90-91
92-93
96-97


Οι editors του Marie Claire συγκέντρωσαν τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα trends ομορφιάς που θα ορίσουν το φρέσκο στυλ της σεζόν.

112-113
122-123
126-127


Ο άνδρας στο τεύχος Φεβρουαρίου είναι ο most wanted τηλεοπτικός ηθοποιός της χρονιάς:
Ο Δημήτρης Λάλος, ο Μαθιός του “Σασμού”, μελετά εμμονικά τον Όμηρο και φέρνει το τηλεοπτικό κοινό στο θέατρο για να ακούσει την Ιλιάδα.

62-63


Ενώ η κουβέντα για το πιο σταθερό υλικό ενός πετυχημένου γάμου συνεχίζεται: Είναι η φιλία η κόλλα που κρατάει το ζευγάρι ευτυχισμένο μαζί στο πέρασμα των δεκαετιών;

72-73


Marie Claire ό,τι έχει σημασία για τις γυναίκες!

3. Το μπεστ σέλερ «Άγρια Δικαιοσύνη», ένα από τα πλέον εμβληματικά και παγκοσμίως αγαπημένα βιβλία του Wilbur Smith !

Τι συμβαίνει μέσα στο θάλαμο επιβατών με 400 ομήρους κατά τη διάρκεια μιας αεροπειρατείας; Οι τρομοκράτες είναι αδίστακτοι και απειλούν ακόμη και για μαζική ανθρωποθυσία, πίσω τους όμως κρύβεται κάτι ακόμη χειρότερο: Ένας πανούργος νους, ένας διαβολικός «Χαλίφης».

vivlio


Στην «Άγρια δικαιοσύνη», ένα από τα πλέον εμβληματικά και παγκοσμίως αγαπημένα βιβλία του, ο Wilbur Smith τοποθετεί την πλοκή μέσα σε ένα αεροσκάφος Boeing 747. Το οποίο, λίγα λεπτά αφ' ότου απογειώνεται από το αεροδρόμιο Βικτόρια στις Σεϋχέλλες, καταλαμβάνεται από μια ομάδα αεροπειρατών. Ωστόσο, ο τρόμος που περιζώνει το πλήρωμα και τους 400 επιβάτες της πτήσης είναι μόνο η αρχή, το προοίμιο μιας συγκλονιστικής περιπέτειας, η οποία εξελίσσεται ταυτόχρονα στη γη και τον αέρα.

Αυτή την Κυριακή, το εκπληκτικό μπεστ σέλερ του Wilbur Smith «Άγρια Δικαιοσύνη» είναι στο ΘΕΜΑ


Ο Wilbur Smith, με τη γνωστή μαστοριά του στην κλιμάκωση της αγωνίας, πλέκει έναν ιστό γύρω από την φαινομενικά χαρωπή, εντυπωσιακά όμορφη ξανθιά Αμερικανίδα Ίγκριντ, η οποία μεταμορφώνεται σε τρομοκράτη έτοιμο για όλα, φυσικά μαζί με την εξίσου αδίστακτη, δήθεν ανέμελη, συντροφιά της.

Στην αντίπερα όχθη, από την πλευρά του νόμου, βρίσκεται ο Πίτερ Στράιντ, ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής ομάδας στην οποίαν έχει ανατεθεί η διάσωση των ομήρων στο υπό κατάληψη αεροσκάφος. Οι αεροπειρατές απειλούν ότι θα εκτελέσουν τους επιβάτες μέχρις ενός -και δεν μοιάζουν να αστειεύονται. Ο Σράιντ ξέρει καλά πως δεν έχει περιθώρια ελιγμών. Προσπαθεί να καταλάβει, ποιον έχει απέναντί του, εφόσον, όπως αποκαλύπτεται, οι τρομοκράτες δρουν «κατ' εντολήν», από κάποιον άλλον, από ένα μυστικό κέντρο.

Στο οποίο, ο κυρίαρχος εγκληματικός νους είναι ο «Χαλίφης», ένας πανίσχυρος άνδρας, ικανός να θέσει σε θανάσιμο κίνδυνο ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Έτσι, η καταδίωξη αρχίζει καθώς το ρολόι της αγωνίας μετρά αντίστροφα, με καταιγιστικά επεισόδια δράσης και ανατροπές έως τις απολύτως τελευταίες λέξεις ενός σπουδαίου μυθιστορήματος.

Ποιος είναι ο Wilbur Smith
Wilbur Smith, ο μπεστ-σέλερ συγγραφέας της εξωτικής περιπέτειας

Ως μια εξαιρετικά σπάνια -μοναδική ίσως- περίπτωση συγγραφέα ο βίος του οποίου ήταν εξίσου περιπετειώδης με τα δεκάδες μπεστ-σέλερ που συνέγραψε, ο Wilbur Smith θεωρείται σαν κορυφαίος όλων των εποχών σε ένα λογοτεχνικό είδος το οποίο ο ίδιος ανέδειξε: Το μυθιστόρημα εξωτικής περιπέτειας, κατά κανόνα με φόντο την Αφρική, την ήπειρο με την οποίαν ο ίδιος ταυτίστηκε και προσπάθησε να εξερευνήσει, από τα παιδικά του χρόνια έως και τον πρόσφατο θάνατό του σε ηλικία 88 ετών, τον περασμένο Νοέμβριο.

Πολυγραφότατος και με αστείρευτη φαντασία, ο Smith έγραψε 49 βιβλία, τα οποία έφτασαν σχεδόν όλα και σχεδόν από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας τους στην κορυφή των ανά τον κόσμο καταλόγων με τα ευπώλητα. Υπολογίζεται ότι ο Wlilbur Smith έχει πουλήσει περισσότερα από 140 εκατ. βιβλία, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Στην πλειονότητά τους τα μυθιστορήματα του Smith έχουν μεταφραστεί και κυκλοφορούν στα ελληνικά, σημειώνοντας υψηλές πωλήσεις, καθώς φαίνεται ότι το ύφος, η καταιγιστική πλοκή και η μυθική ατμόσφαιρα που, με αριστοτεχνικό τρόπο συνθέτει ο Wilbur Smith με τη γραφή του, τον κατέστησαν εξαιρετικά δημοφιλή στην Ελλάδα.

Αν και η ανάγνωση των βιβλίων του Smith είναι μια πολύ μεγάλη απόλαυση καθώς είναι ένας απαράμιλλος αφηγητής, με αίσθηση του σασπένς και της σκηνοθεσίας, για κάποιον που δεν έχει δοκιμάσει την εμπειρία της ανάγνωσης βιβλίων του, αρκεί για μια πρώτη γεύση μια περιήγηση στους τίτλους των μυθιστορημάτων του Wilbur Smith:

«Ο Θεός Ποταμός», «Η λεοπάρδαλη κυνηγά στο σκοτάδι», «Χρυσωρυχείο», «Οργισμένος σαν τη θάλασσα», «Άγρια δικαιοσύνη», «Δύο για την κόλαση», «Ώρα να πεθάνεις», «Κυνηγοί διαμαντιών» κ.α.

Το 2018 ο Smith συνέγραψε την αυτοβιογραφία του. Φέρει τον τίτλο «On Leopard Rock» (Στον βράχο της λεοπάρδαλης) και δεν υστερεί σε κανέναν επιμέρους τομέα από τα μυθιστορήματά του, υπό την έννοια ότι η ζωή του Wilbur Smith υπήρξε μια διαρκής περιπέτεια, γεμάτη «κινηματογραφικά» απρόοπτα και αλλεπάλληλες ανατροπές.

Γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου του 1933 στη σημερινή Ζάμπια της Κεντρικής Αφρικής, μια χώρα η οποία παλαιότερα ονομαζόταν Ροδεσία. Τον βάπτισαν «Wilbur», μιας και ο γονείς του ήθελαν να συνδέσουν το παιδί τους με τους πρωτοπόρους της αεροπορίας, τους αδελφούς Wright, ένας εκ των οποίων λεγόταν Wilbur.

Ο πατέρας του ήταν ένας σκληροτράχηλος, γιγαντόσωμος άνθρωπος, ο οποίος ήταν μεταλλουργός -και το τελευταίο που ήθελε για το γιο του, ήταν να γίνει διανοούμενος, καθώς ήταν οπαδός της άποψης ότι οι αληθινοί άντρες κρίνονται από τη δύναμη των χεριών τους και όχι από «θηλυπρεπείς» ενασχολήσεις.

Ωστόσο, ο Wilbur από μικρός -ίσως και υπό την επίδραση της μητέρας του, η οποία ήταν το αντίθετο του συζύγου της και εμφορούνταν από καλλιτεχνικές ανησυχίες και ενδιαφέροντα- έγινε μανιώδης αναγνώστης λογοτεχνίας. Έκρυβε, μάλιστα, τα βιβλία του σε βοηθητικούς χώρους της οικογενειακής κατοικίας, από το φόβο να μην ανακαλύψει ο πατέρας του ότι διαβάζει.

Αρχικά ο Wilbur Smith είχε αποφασίσει να γίνει δημοσιογράφος, ώστε να αναδεικνύει τα κοινωνικά προβλήματα της Νοτίου Αφρικής. Ωστόσο, υπό την πίεση του πατέρα του έγινε λογιστής φοροτεχνικός, αν και από πολύ νεαρή ηλικία ριχνόταν σε κάθε είδους δραστηριότητα που θα μπορούσε να διεγείρει το ενδιαφέρον του. Έτσι, ο Wilbur Smith δοκίμασε την τύχη του ως χρυσωρύχος, φαλαινοθήρας, υπάλληλος σε πολυεθνική εταιρεία ελαστικών αυτοκινήτων, ιδιοκτήτης βιοτεχνίας σιδήρου κ.α.

Βεβαίως, έστω και κρυφά, το πάθος για το γράψιμο φλόγιζε τη φαντασία του Smith, εξού και δεν άργησε να γράψει τα πρώτα του μυθιστορήματα. Έγιναν ανάρπαστα, ήδη από το 1964 και το πρώτο του βιβλίο («Στα νύχια του λιονταριού»), γεγονός που ώθησε τον Wilbur Smith να αποφασίσει ότι στο εξής το γράψιμο θα ήταν η αποκλειστική ενασχόλησή του.

Έκτοτε και ως το θάνατό του το Νοέμβριο του 2021, ο Wilbur Smith θα διηγούνταν τις καταπληκτικές ιστορίες του, τόσο με τη μορφή μεμονωμένων μυθιστορημάτων όσο και σε σειρές βιβλίων. Φανατικός οπαδός της προετοιμασίας και της έρευνας, τα έργα του διακρίνονται για την αληθοφάνειά τους. Ασχέτως εάν ταξιδεύουν τον αναγνώστη στα πλέον εξωτικά και απίθανα μέρη της Αφρικής, της Ανατολής, της Ασίας κ.ο.κ. Εξάλλου το μεγάλο ατού του Wilbur Smith και ένα συστατικό που καθιστά τα βιβλία του ακαταμάχητα σαγηνευτικά, είναι το πόσο ρεαλιστικές και ζωντανές είναι οι περιγραφές -φυσικά στο περιθώριο της συγκλονιστικής δράσης, με ήρωες κατασκόπους, πειρατές, πρώην Ναζί, κακοποιούς, εμπόρους διαμαντιών, ευγενείς αλλά και μορφές εθισμένες στην αδρεναλίνη του αγνώστου και της εξερεύνησης -ακριβώς όπως ήταν στην αληθινή ζωή του ο σπουδαίος Wilbur Smith.

4. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.

και με την έκδοση των 2,00€

Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

GALA_001_COVER-187


Αποκλειστικό
Στέφανος Τσιτσιπάς
«Στόχος είναι να ζω με τους δικούς μου όρους»
Ο φωτογράφος πίσω από τον τενίστα και ο άνθρωπος πίσω από τον πρωταθλητή στην πιο αποκαλυπτική του εξομολόγηση.
TSITSIPAS


Ναταλία Χαντζή
Η Ελληνίδα των «Forbes 30 under 30»
Στα 21 της ανέλαβε τη διεύθυνση πολυτελούς resort της Χαλκιδικής, στα 27 της έγινε η Θεσσαλονικιά ξενοδόχος με διεθνή καταξίωση.

NATALIA

Μπίλιω Μαρνέλλη
Η εξαφανισμένη σταρ της «Σκοτεινής Θάλασσας»
Στο νέο σήριαλ του Mega ενώ όλοι αναζητούν να μάθουν τι απέγινε η κεντρική ηρωίδα, ανακαλύπτουν μια ταλαντούχα πρωταγωνίστρια.
BARNELI


Μαρίτσα Τραυλού
Στον πορσελάνινο κόσμο μιας grande dame
Η καταξιωμένη εικαστικός μεταμορφώνει τον πηλό σε πολύχρωμα έργα τέχνης αλλά και καθημερινής χρήσης.
MARITSA

Ακόμα:
Ελενα Σικελιανός
Με το DNA του ποιητή
SIKELIANOS


Ρόμπι Γουίλιαμς
Ο ποπ σταρ & η μαϊμού alter-ego
robbie_williams

Μόδα & Ομορφιά
Τα αξεσουάρ της ανανέωσης & η αισθητική του Διαστήματος
accessories
beauty


To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.


5. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για μία μεγάλη παράσταση των Αθηναϊκών Θεάτρων, με ένα κουπόνι που θα βρείτε, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοση της εφημερίδας.

theatraXRWMA


Αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση των Αθηναϊκών Θεάτρων «GOOD PEOPLE» στο Θέατρο Αποθήκη

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)
Αυτή την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα 24/1 έως και την Πέμπτη 27/1/2022, ως εξής:

Με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του θεάτρου Αλίκη (Αμερικής 4, Αθήνα / τηλ. επικοινωνίας 211-1000365) ή/και

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση της παράστασης https://www.viva.gr/tickets/theater/festivalgood-people/, με τη χρήση του κωδικού good :


ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για τις παραστάσεις :
Παρασκευή 28/1 στις 21.00
Σάββατο 29/1 στις 21.00
Κυριακή 30/1 στις 20.00
για όλες τις ζώνες του θεάτρου και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΘΗΚΗ
GOOD PEOPLE του David Lindsay-Abaire

Μετάφραση-Σκηνοθεσία : Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά:
Τάσος Γιαννόπουλος, Παύλος Λουτσίδης, Aurora Marion, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ζωή Ρηγοπούλου, Σωσώ Χατζημανώλη.

Η ιστορία:
Lower End. Νότια Βοστώνη. Μία συνοικία της εργατικής τάξης. Η Μάργκι Γουόλς, προσπαθεί να βγάλει τον επιούσιο σαν ταμίας στο μαγαζί «’Ο, τι πάρεις ένα δολάριο» αλλά απολύεται γιατί μονίμως αργεί να χτυπήσει κάρτα. Ο λόγος είναι η κόρη της που επειδή έχει μια κάποιου είδους πνευματική καθυστέρηση, απορροφά μεγάλο μέρος του χρόνου της. Η σπιτονοικοκυρά της την απειλεί επίσης με έξωση. Το Bingo, το προσφιλές παιχνίδι της γειτονιάς, θα μπορούσε να ήταν μια λύση για εύκολο χρήμα – αν το κέρδιζε ασφαλώς. Η άλλη λύση, λένε οι φίλες της, είναι να πάει να βρει τον Μάικ, τον εφηβικό της έρωτα, που είναι πλέον μεγαλογιατρός και ζει στο ακριβά προάστια με τη γυναίκα του. Να τον βρει και να του ζητήσει δουλειά!

Και η Μάργκι Γουόλς, το κάνει. Και από εδώ και πέρα – σε όλη αυτή τη διαδρομή της από το φτωχό προάστιο που ζει προς την πλούσια γειτονιά – θα έρθει αντιμέτωπη με τα ουσιαστικά ερωτήματα που αφορούν συμπεριφορές, στάση ζωής και αποφάσεις που παίρνει κάποιος. Αποφάσεις που τον προσδιόρισαν. Που καθόρισαν το «μετά» και την εξέλιξή του. Αποφάσεις που πάρθηκαν λόγω κοινωνικής θέσης και πιθανόν λόγω αδυναμίας. Αποφάσεις που αντανακλούν το πώς αντιλαμβάνεται κάποιος τον κόσμο, τον εαυτό του και γιατί όχι το πώς τον βλέπουν οι άλλοι. Αποφάσεις που βασίζονται στην καλοσύνη; Και πού βρίσκεται η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε όλα αυτά;

Η πρεμιέρα του Good People έγινε το 2011 στο Samuel J. Friedman Theatre στο Broadway, στη Νέα Υόρκη.
Το έργο ήταν υποψήφιο για το βραβείο Tony την ίδια χρονιά και έχει κερδίσει επίσης το βραβείο Κριτικών της Νέας Υόρκης (καλύτερο θεατρικό έργο της χρονιάς). Έχει παρουσιαστεί σε θέατρα σε όλο τον κόσμο με εξαιρετική επιτυχία και διθυραμβικές κριτικές.

Διάρκεια παράστασης: 90΄
ΟΡΟΙ - ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση «GOOD PEOPLE» στο θέατρο Αποθήκη, για τις ημερομηνίες : 28/1 στις 21.00, 29/1 στις 21.00 και 30/1 στις 20.00, για όλες τις ζώνες του θεάτρου και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.
2. Η εξαργύρωση των κουπονιών και η αγορά εισιτηρίων γίνεται από τη Δευτέρα 24/1 έως και την Πέμπτη 27/1/2022, με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του θεάτρου Αλίκη (Αμερικής 4, Αθήνα / τηλ. επικοινωνίας 211-1000365) ή/και με τη χρήση του κωδικού good στην ηλεκτρονική διεύθυνση της παράστασης.

3. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.


Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.

και με την έκδοση των 2,00€

Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

GALA_001_COVER-187


Αποκλειστικό
Στέφανος Τσιτσιπάς
«Στόχος είναι να ζω με τους δικούς μου όρους»
Ο φωτογράφος πίσω από τον τενίστα και ο άνθρωπος πίσω από τον πρωταθλητή στην πιο αποκαλυπτική του εξομολόγηση.

Ναταλία Χαντζή
Η Ελληνίδα των «Forbes 30 under 30»
Στα 21 της ανέλαβε τη διεύθυνση πολυτελούς resort της Χαλκιδικής, στα 27 της έγινε η Θεσσαλονικιά ξενοδόχος με διεθνή καταξίωση.

Μπίλιω Μαρνέλλη
Η εξαφανισμένη σταρ της «Σκοτεινής Θάλασσας»
Στο νέο σήριαλ του Mega ενώ όλοι αναζητούν να μάθουν τι απέγινε η κεντρική ηρωίδα, ανακαλύπτουν μια ταλαντούχα πρωταγωνίστρια.

Μαρίτσα Τραυλού
Στον πορσελάνινο κόσμο μιας grande dame
Η καταξιωμένη εικαστικός μεταμορφώνει τον πηλό σε πολύχρωμα έργα τέχνης αλλά και καθημερινής χρήσης.

Ακόμα:
Ελενα Σικελιανός
Με το DNA του ποιητή

Ρόμπι Γουίλιαμς
Ο ποπ σταρ & η μαϊμού alter-ego

Μόδα & Ομορφιά
Τα αξεσουάρ της ανανέωσης & η αισθητική του Διαστήματος

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.


3. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για μία μεγάλη παράσταση των Αθηναϊκών Θεάτρων, με ένα κουπόνι που θα βρείτε, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοση της εφημερίδας.

theatraXRWMA


Αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση των Αθηναϊκών Θεάτρων «GOOD PEOPLE» στο Θέατρο Αποθήκη

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)
Αυτή την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα 24/1 έως και την Πέμπτη 27/1/2022, ως εξής:

Με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του θεάτρου Αλίκη (Αμερικής 4, Αθήνα / τηλ. επικοινωνίας 211-1000365) ή/και

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση της παράστασης https://www.viva.gr/tickets/theater/festivalgood-people/, με τη χρήση του κωδικού good :


ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για τις παραστάσεις :
Παρασκευή 28/1 στις 21.00
Σάββατο 29/1 στις 21.00
Κυριακή 30/1 στις 20.00
για όλες τις ζώνες του θεάτρου και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΘΗΚΗ
GOOD PEOPLE του David Lindsay-Abaire

Μετάφραση-Σκηνοθεσία : Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά:
Τάσος Γιαννόπουλος, Παύλος Λουτσίδης, Aurora Marion, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ζωή Ρηγοπούλου, Σωσώ Χατζημανώλη.

Η ιστορία:
Lower End. Νότια Βοστώνη. Μία συνοικία της εργατικής τάξης. Η Μάργκι Γουόλς, προσπαθεί να βγάλει τον επιούσιο σαν ταμίας στο μαγαζί «’Ο, τι πάρεις ένα δολάριο» αλλά απολύεται γιατί μονίμως αργεί να χτυπήσει κάρτα. Ο λόγος είναι η κόρη της που επειδή έχει μια κάποιου είδους πνευματική καθυστέρηση, απορροφά μεγάλο μέρος του χρόνου της. Η σπιτονοικοκυρά της την απειλεί επίσης με έξωση. Το Bingo, το προσφιλές παιχνίδι της γειτονιάς, θα μπορούσε να ήταν μια λύση για εύκολο χρήμα – αν το κέρδιζε ασφαλώς. Η άλλη λύση, λένε οι φίλες της, είναι να πάει να βρει τον Μάικ, τον εφηβικό της έρωτα, που είναι πλέον μεγαλογιατρός και ζει στο ακριβά προάστια με τη γυναίκα του. Να τον βρει και να του ζητήσει δουλειά!

Και η Μάργκι Γουόλς, το κάνει. Και από εδώ και πέρα – σε όλη αυτή τη διαδρομή της από το φτωχό προάστιο που ζει προς την πλούσια γειτονιά – θα έρθει αντιμέτωπη με τα ουσιαστικά ερωτήματα που αφορούν συμπεριφορές, στάση ζωής και αποφάσεις που παίρνει κάποιος. Αποφάσεις που τον προσδιόρισαν. Που καθόρισαν το «μετά» και την εξέλιξή του. Αποφάσεις που πάρθηκαν λόγω κοινωνικής θέσης και πιθανόν λόγω αδυναμίας. Αποφάσεις που αντανακλούν το πώς αντιλαμβάνεται κάποιος τον κόσμο, τον εαυτό του και γιατί όχι το πώς τον βλέπουν οι άλλοι. Αποφάσεις που βασίζονται στην καλοσύνη; Και πού βρίσκεται η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε όλα αυτά;

Η πρεμιέρα του Good People έγινε το 2011 στο Samuel J. Friedman Theatre στο Broadway, στη Νέα Υόρκη.
Το έργο ήταν υποψήφιο για το βραβείο Tony την ίδια χρονιά και έχει κερδίσει επίσης το βραβείο Κριτικών της Νέας Υόρκης (καλύτερο θεατρικό έργο της χρονιάς). Έχει παρουσιαστεί σε θέατρα σε όλο τον κόσμο με εξαιρετική επιτυχία και διθυραμβικές κριτικές.

Διάρκεια παράστασης: 90΄
ΟΡΟΙ - ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση «GOOD PEOPLE» στο θέατρο Αποθήκη, για τις ημερομηνίες : 28/1 στις 21.00, 29/1 στις 21.00 και 30/1 στις 20.00, για όλες τις ζώνες του θεάτρου και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.
2. Η εξαργύρωση των κουπονιών και η αγορά εισιτηρίων γίνεται από τη Δευτέρα 24/1 έως και την Πέμπτη 27/1/2022, με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του θεάτρου Αλίκη (Αμερικής 4, Αθήνα / τηλ. επικοινωνίας 211-1000365) ή/και με τη χρήση του κωδικού good στην ηλεκτρονική διεύθυνση της παράστασης.

3. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.


4. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku.

stavrolekso0FLAT


Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης