Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Η αστυνομία της Κύπρου ακόμη αναζητά τον Γκιώνη για πληροφορίες

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Η αστυνομία της Κύπρου ακόμη αναζητά τον Γκιώνη για πληροφορίες

Τι ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής Αστυνομίας

gkionis
Δεν έγινε κατορθωτό να επικοινωνήσει μέχρι αυτή την στιγμή η Κυπριακή Αστυνομία με τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, για να δώσει την μαρτυρία που ο ίδιος εξέφρασε την πρόθεση να δώσει, σχετικά με κύκλωμα που δρα στην Ελλάδα και στην Κύπρο και σχετίζεται με την υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων και ερωτηθείς αν υπάρχουν νεότερα όσον αφορά τις καταγγελίες για κύκλωμα που δρα στην Ελλάδα και στην Κύπρο και σχετίζεται με την υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου είπε ότι η Αστυνομία εξακολουθεί να μην έχει οποιαδήποτε επίσημη καταγγελία ή στοιχεία, που να εμπλέκουν την Κύπρο σε τέτοιο κύκλωμα.

«Έχει σταλεί ήδη μήνυμα προς τις ελληνικές αρχές όπως μας διαβιβάσουν το συντομότερο δυνατό οποιεσδήποτε πληροφορίες ή και μαρτυρίες που εμπλέκουν την Κύπρο ή και κατά πόσο Κύπριοι υπήκοοι εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή, με σκοπό να διερευνηθούν από τις κυπριακές αρχές αν έχουν κάποια δεδομένα», πρόσθεσε.

Ανέφερε, τέλος, ότι από το πρωί η Αστυνομία προσπαθεί να επικοινωνήσει με το πρόσωπο, «το οποίο χθες εκδήλωσε πρόθεση να δώσει κατάθεση, αλλά αυτό δεν έγινε κατορθωτό μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ούτως ώστε να μας δώσει την μαρτυρία που ο ίδιος εξέφρασε την πρόθεση να μας δώσει».

Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Καταθέτουν ως ύποπτοι οι τέσσερις «της παρέας της Αθήνας», εκλήθησαν απ' την Εισαγγελία

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών και πορνείας πίσω από το βιασμό της 24χρονης» λέει ο Διαλυνάς

Καιρός: Έκτακτο δελτίο καιρού για το νέο «κύμα» κακοκαιρίας «Ελπίς» -Οδηγίες από την Πολιτική Προστασία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης