Το «Achilleion» εκφράζει με ανακοίνωσή του αποτροπιασμό για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη

Το «Achilleion» εκφράζει με ανακοίνωσή του αποτροπιασμό για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη

Έχει προκύψει εμπλοκή του μετρ του Achilleion στην υπόθεση - Η επιχείρηση εστίασης, όταν έγινε γνωστή η καταγγελία βιασμού, διέκοψε τη συνεργασία μαζί του

thess
Σε κάθε τόνο ξεκαθαρίζει το κέντρo ετίασης της Θεσσαλονίκης, Achilleion, ότι εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, ενώ τονίζει ότι έχει διακόψει τη συνεργασία με τον εργαζόμενο ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο περιστατικό. 

Στο μεταξύ, κόσμος διαμαρτυρήθηκε έξω από την καφετέρια Achilleion μετά την καταγγελία για τον βιασμό της 24χρονη.

Το βίντεο με τη διαμαρτυρία του κόσμου:

Διαμαρτυρια

Υπενθυμίζεται ότι έχει προκύψει εμπλοκή του μετρ του Achilleion στην υπόθεση. Η επιχείρηση εστίασης, όταν έγινε γνωστή η υπόθεση, διέκοψε αμέσως την συνεργασία μαζί του. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διεύθυνση του καταστήματος, «Με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό, έχει ήδη διακοπεί η συνεργασία μας. Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και την θλίψη μας για τέτοιου είδους περιστατικά και για τα οποία θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη».

Screenshot_20220116_163556
Κλείσιμο


Υπενθυμίζεται ότι ο υπάλληλος του Achilleion, Μάνος Παπαδόπουλος, είχε δημοσιοποιήσει στον λογαριασμό του στο Instagram, κείμενο με το οποίο ζητούσε συγνώμη από την 24χρονη την οποία «παρέσυρε σε ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης μας, όμως η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά την διάρκειά της με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτυ».

Λίγες ώρες μετά το ίδιο πρόσωπο επανήλθε και με μια νέα ανάρτηση υποστήριξε ότι η προηγούμενη δεν έγινε από τον ίδιο, αλλά από πρόσωπο το οποίο έχει ήδη μηνύσει για αρπαγή, απειλή και  παράνομη βία.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον νυν σύντροφο της 24χρονης, ο οποίος μόλις πληροφορήθηκε από την ίδια τι είχε συμβεί, ανάγκασε τον μετρ του Achilleion να «ομολογήσει» ότι εκείνος είναι ο κύριος υπεύθυνος για ό,τι συνέβη την  Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην σουίτα του ξενοδοχείου. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται κι άλλα άτομα, τα οποία ανέβηκαν στην σουίτα, ενώ η κοπέλα  ήταν ημιλιπόθυμη και δεν μπορούσε  να αντισταθεί, ούτε και να συγκρατήσει πρόσωπα και ονόματα, όπως είπε στον αστυνομικό που της πήρε κατάθεση.

Αν και το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης δεν έχει ολοκληρωθεί, τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι δεν έχει ασκηθεί βία εναντίον της (δεν εντοπίστηκαν μώλωπες) από την πλευρά των φερόμενων βιαστών.

Ειδήσεις σήμερα

Αυτός είναι το «τέρας» της Αργυρούπολης που ξυλοκόπησε την σύντροφο του

Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Το τηλεφώνημα που οδήγησε στη σύλληψη του επιχειρηματία

Καιρός: Έρχονται δύο ψυχρές εισβολές τη νέα εβδομάδα - «Ντύνεται» στα λευκά η χώρα, χιόνια και στα ορεινά της Αττικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης