Κρατώντας χριστιανικά σύμβολα, φωνάζοντας συνθήματα κατά των εμβολίων και της κυβέρνησης και ψέλνοντας τον εθνικό ύμνο, αυτήν τη στιγμή κινούνται σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Μάλιστα, με την αγορά σήμερα να είναι ανοιχτεί, τα άτομα περνούν έξω από τα καταστήματα που περιμένουν άνθρωποι για να ψωμίσουν και φωνάζουν συνθήματα προς αυτούς που δέχονται να τους ελέγχουν για την είσοδο.
Να σημειωθεί ότι τα άτομα πετούν τρικάκια έξω από τα καταστήματα, ενώ την πορεία συνοδεύουν δυνάμεις της ΕΛΑΣ προκειμένου να αποτρέψουν κάποιο απρόοπτο και να επέμβουν σε περίπτωση που χρειαστεί.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.