Βίντεο από τη στιγμή που αντιεξουσιαστής στη Θεσσαλονίκη πετάει μολότοφ και πέφτει στις φλόγες

Βίντεο από τη στιγμή που αντιεξουσιαστής στη Θεσσαλονίκη πετάει μολότοφ και πέφτει στις φλόγες

Ο αντιεξουσιαστής επιτίθεται με βόμβα μολότοφ στους αστυνομικούς και την ώρα που επιχειρεί να οπισθοχωρήσει, χάνει την ισορροπία του - Η αστυνομία προχώρησε σε περισσότερες από 20 προσαγωγές μετά την πορεία διαμαρτυρίας - Τα μέτρα της αστυνομίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ήταν δρακόντεια, ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιούσε συνεχείς πτήσεις

thess
Σκηνές έντασης επικράτησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατά τη λήξη πορείας που πραγματοποίησαν ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αστυνομικές επιχειρήσεις εκκένωσης των καταλήψεων στο κτίριο του τμήματος Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ και του εργαστηρίου Φαρμακολογίας του ΑΠΘ.

Λεπτό προς λεπτό καταγράφεται η πτώση αντιεξουσιαστή στην Καμάρα την ώρα που εκτοξεύει βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, μετά το τέλος της πορείας.

Αδιευκρίνιστη παραμένει επί του παρόντος η κατάσταση της υγείας του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του GRTimes, ο αντιεξουσιαστής επιτίθεται με τη βόμβα στους αστυνομικούς και την ώρα που επιχειρεί να οπισθοχωρήσει, χάνει την ισορροπία του και πέφτει στο οδόστρωμα, όπου ήδη έχουν προκληθεί μικρές εστίες φωτιάς από προηγούμενες ρίψεις μολότοφ.

Θεσσαλονίκη: «Βροχή» από μολότοφ στην Καμάρα – Επίθεση στα ΜΑΤ


Κλείσιμο
Ο αντιεξουσιαστής καταφέρνει να σηκωθεί και να απομακρυνθεί από το σημείο, χωρίς όπως; φαίνεται στο βίντεο, να έχει υποστεί κάποιον τραυματισμό.

επεισόδια Θεσσαλονίκη


Τα επεισόδια στην πορεία 

Κατά τη λήξη της πορείας στην περιοχή της Καμάρας, διαδηλωτές έριξαν αντικείμενα και μολότοφ προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι τους απώθησαν και τα επεισόδια επεκτάθηκαν στους γύρω δρόμους.

Η αστυνομία προχώρησε σε περισσότερες από 20 προσαγωγές, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις εξακολουθούν να περιφρουρούν το κέντρο της πόλης.

Οι συμμετέχοντες στην πορεία συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Καμάρας και μετά τις δύο το μεσημέρι πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης, στις οδούς Εγνατία, Τσιμισκή, Ίωνος Δραγούμη, Αγίου Δημητρίου και Ιασωνίδου φωνάζοντας συνθήματα υπέρ των καταλήψεων.

Τα μέτρα της αστυνομίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ήταν δρακόντεια, ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιούσε συνεχείς πτήσεις και αστυνομικές δυνάμεις δημιούργησαν με οχήματα φραγμό στην Εγνατία, στην περιοχή γύρω από το Σιντριβάνι, προκειμένου η πορεία να μην κινηθεί προς το ΑΠΘ.

Ειδήσεις σήμερα:

Έρχονται τα έξι νέα μαχητικά αεροσκάφη Rafale

Σταϊκούρας: Φόρος εισοδήματος σε οκτώ δόσεις, η πρώτη δόση από τον Ιούλιο

«Άνανδρα σκουλήκια ο Λιγνάδης και ο Φιλιππίδης», υποστηρίζει ο Τζώνυ Θεοδωρίδης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης