Στο πλευρό του Φιντιρίκου και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης μετά την καταγγελία βιασμού: «Έλειπε τότε στο Άμπου Ντάμπι»

Στο πλευρό του Φιντιρίκου και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης μετά την καταγγελία βιασμού: «Έλειπε τότε στο Άμπου Ντάμπι»

«Από τις 27 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου έλειπε στο Άμπου Ντάμπι  με τη μητέρα και την κοπέλα του», εξηγεί στο βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα - Ξεκαθαρίζει πως ο Φιντιρίκος ουδεμία σχέση έχει με  τη διαρροή του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη

kopsialis-1
Στο πλευρό του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου τάσσεται και ο 29χρονος γνωστός Youtuber, Αλέξανδρος Κοψιάλης, εξηγώντας γιατί ο πρώτος δεν εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

«Από τις 27 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου έλειπε στο Άμπου Ντάμπι  με τη μητέρα και την κοπέλα του», εξηγεί στο βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ ξεκαθαρίζει πως ο Φιντιρίκος ουδεμία σχέση έχει με  τη διαρροή του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη.

Κοψιάλης


Ο 29χρονος με τους 1,2 εκατ. ακολούθους στο Instagram υποστηρίζει ειδικότερα ότι ο επιχειρηματίας βρισκόταν στο Άμπου Ντάμπι την ημέρα του πάρτι στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο έπεσε θύμα βιασμού η 24χρονη. 

Να σημειωθεί ότι ο Κοψιάλης πριν από λίγο καιρό, μαζί με τους αδερφούς Αντετοκούμπο είχε κάνει διαγωνισμό για να δώσει «ρετιρέ» σε έναν τυχερό στο κέντρο της Αθήνας. 

Υπενθυμίζεται, ακόμη, ότι τις τελευταίες ώρες ο Δημήτρης Φιντιρίκος είδε στα social media να εμπλέκεται το όνομά του στην υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με τη σχέση του με την Κατερίνα Δαλάκα, προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, διαψεύδοντας οποιαδήποτε εμπλοκή με τον βιασμό της 24χρονης.

Μάλιστα, κάποιοι τον συνδέουν ακόμη και με την διαρροή του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη, κάτι που ο Δημήτρης Φιντιρίκος διαψεύδει επίσης.



Ειδήσεις σήμερα

Τζώρτζης Μονογυιός: Καταθέτει στις αστυνομικές Αρχές ο Σέρβος που πούλησε τη Ferrari

Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Διαψεύδει κάθε εμπλοκή του ο Φιντιρίκος - Στο πλευρό του η Δαλάκα

Βίντεο από τη στιγμή που αντιεξουσιαστής στη Θεσσαλονίκη πετάει μολότοφ και πέφτει στις φλόγες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης