Τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο υπερπτήσεις στις 09:52, στις 09:53 και στις 09:55 στα 19.000 πόδια πάνω από τη Κανδελιούσσα δυτικά της Νισύρου.
Είναι η τρίτη φορά μέσα στο πρώτο 15νθήμερο του έτους που τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV πετά πάνω από την Κανδελιούσσα. Χθες τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV εισήλθε στο FIR Αθηνών, το απόγευμα, χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης πέταξε πάνω από την Κανδελιούσσα, δυτικά της Νισύρου, στις 17:51 μ.μ. στα 19.000 πόδια.
Στις 3 Ιανουαρίου είχε πετάξει στα 19.000 πόδια στις 14:48 μ.μ.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς