ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ελεύθερος ο 48χρονος ομογένης απο τη Γεωργία που συνελήφθη για τη δολοφονία του μαφιόζου Σολόνικ

Ελεύθερος ο 48χρονος ομογένης απο τη Γεωργία που συνελήφθη για τη δολοφονία του μαφιόζου Σολόνικ

Αν και χθες αργά το βράδυ ο 48χρονος οδηγήθηκε απο το Μεταγωγών της Θεσσαλονίκης στον Κορυδαλλο, τελικά, πριν από λίγη ώρα, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr αφέθηκε ελεύθερος

astynomia
Ελεύθερος αφέθη ο 48χρονος ομογένης απο τη Γεωργία που την περασμένη Τρίτη συνελήφθη στο αεροδρόμιο Μακεδονία ως ηθικός αυτουργός στη δολοφονια Σολόνικ.

Αν και χθες αργά το βράδυ οδηγήθηκε απο το Μεταγωγών της Θεσσαλονίκης στον Κορυδαλλο, τελικά, πριν από λίγη ώρα, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr αφέθηκε ελεύθερος.

«Σε βάρος του δεν προέκυψε τίποτα. Παρά την καθυστερημένη λήψη της σχετικής απόφασης, αποσαφηνίστηκε πλήρως ότι ο εντολέας μου Ιωακείμ Καρσλιάδης ουδεμία σχέση είχε με την περιβόητη υπόθεση δολοφονίας του Σολόνικ και της συντρόφου του και αφέθηκε ελεύθερος προ ολίγου, όπως εξαρχής ζητούσαμε.

dikigoros-solonik
Εννοείται, βέβαια, ότι για τον απίστευτο αυτόν διασυρμό και καταρράκωση της προσωπικότητάς του θα προβούμε στις δέουσες νόμιμες ενέργειες, όπως ο ίδιος και οι οικείοι του επιθυμούν, για αυτό, άλλωστε, γίνεται και η παρούσα δήλωση» αναφέρει στο protothema.gr o συνήγορός του Γρηγόρης Μαρκοβίτης.

Η ιστορία του 48χρονου σήμερα ομογενούς που πιάστηκε για τη δολοφονία του γκάνγκστερ Σολόνικ και της καλλονής φίλης του Κότοβα το 1997 στο Λαγονήσι, στην Ελλάδα, ξεκινά το 1996. Τότε που ήρθε από τη Γεωργία με τη σύζυγο του να μένει πίσω καθώς ήταν έγκυος στην κόρη τους. Πηγαίνει στην Μάνδρα, μια κοινότητα του νομού Ξάνθης, όπου αρχικά απασχολείται ως εργάτης γης και στη συνέχεια πιάνει δουλειά σε μια χοιροτροφική μονάδα.

Το 1998 και ενώ έχει έρθει και η σύζυγος, γεννιέται ο γιος του. Τότε τον προσαγάγει η Αστυνομία γιατί το όνομα του, το χρησιμοποιεί η ρωσική μαφία και μετά από κράτηση και ανάκριση μιας ημέρας, τον αφήνει αργά το βράδυ ελεύθερο καθώς δεν προέκυψε σε βάρος του το παραμικρό.

Το 1998 μετακομίζει στη Νάουσα, στον κουνιάδο του. Από το 1998 έως το 2010 μένει στη Νάουσα όπου βιοπορίζεται ως οικοδόμος, αγοράζει σπίτι με δάνειο και αυτοκίνητο. Ο 48χρονος το 2005- 2006 υπηρετεί στον Στρατό στην Κομοτηνή, κάτι που είπε και στους αστυνομικούς όταν στις 10:58 το πρωί της Τρίτης ταξίδεψε με την πτήση 547 της Ολυμπιακής από Λάρνακα και μετά από πληροφορία της Interpol, του πέρασαν χειροπέδες.

Το 2010, πηγαίνει στην Κύπρο όπου μένει μόνιμα. To 2012 στην κηδεία του θείου του στην Κομοτηνή και προχθές πάλι ταξίδεψε στην Ελλάδα για να πάει στην κηδεία της πεθεράς του στη Νάουσα.

Ειδήσεις σήμερα:

Αναβλήθηκε η δίκη του 18χρονου που κατηγορείται ότι βίασε τον 13χρονο αδελφό του στη Ρόδο

Δείτε τα νέα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων λόγω Covid

Πόσο αξιόπιστα είναι τα self και τα rapid test για τον κορωνοϊό;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης