Στην αποθήκη του έκρυβε κάνναβη και κλαδιά από χασισόδεντρα

Στην αποθήκη του έκρυβε κάνναβη και κλαδιά από χασισόδεντρα

Ο 51χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Argolida-narkwtika
Δεν έχασε δευτερόλεπτο ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών που συνόδευε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, όταν πραγματοποίησαν έρευνα στην αποθήκη του σπιτιού ενός 51χρονου ύστερα από πληροφορίες ότι καλλιεργούσε και διακινούσε ποσότητες κάνναβης στην Αργολίδα.

Το εκπαιδευμένο τετράποδο ξετρύπωσε εύκολα τρία πλαστικά δοχεία, τρία γυάλινα βάζα και ένα τάπερ που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 461 γραμμαρίων και μια σακούλα που είχε μέσα τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης βάρους 265 γραμμαρίων. Ο 51χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Διακινούσε κάνναβη, είχε και παράνομο όπλο

Έρευνα στην κατοικία ενός Έλληνα στην ευρύτερη περιοχή του Ευπαλίου Φωκίδας έκαναν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και κατέσχεσαν έξι «φιξάκια» που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 12,1 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, 37 κενές νάιλον συσκευασίες και ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.


Ειδήσεις σήμερα:

«Κορωνοπάρτι» στην Ντάουνινγκ Στριτ ακόμα και την... παραμονή της κηδείας του Φιλίππου!

Αναβλήθηκε η δίκη του 18χρονου που κατηγορείται ότι βίασε τον 13χρονο αδελφό του στη Ρόδο

Δείτε τα νέα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων λόγω Covid
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης