Γυναίκες διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο και άρπαξαν τιμαλφή

Γυναίκες διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο και άρπαξαν τιμαλφή

Οι δύο Ελληνίδες που άρπαξαν τρία ρολόγια χειρός και ακριβά φυλακτά δεν κατάφεραν να διαφύγουν με τη λεία τους

peripoliko
Ακόμη και οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εξεπλάγησαν όταν διαπίστωσαν ότι την διάρρηξη ενός κοσμηματοπωλείου σε περιοχή της Χαλκίδας, αργά το βράδυ της Τρίτης, είχαν διαπράξει δυο γυναίκες οι οποίες δεν δίστασαν να γκρεμίσουν τη βιτρίνα για να αρπάξουν τα τιμαλφή από τις προθήκες!

Ωστόσο, οι δύο Ελληνίδες που άρπαξαν τρία ρολόγια χειρός και ακριβά φυλακτά, δεν κατάφεραν να διαφύγουν με τη λεία τους. Οι αστυνομικοί τις εντόπισαν πριν απομακρυνθούν, τους πέρασαν χειροπέδες και τις οδήγησαν στην Ασφάλεια. Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

«Θηλυκή» διάρρηξη σε σπίτι στην Πάτρα

Τρεις γυναίκες διέρρηξαν μέρα-μεσημέρι το σπίτι μιας γυναίκας στην Πάτρα από το εσωτερικό ένα ασημένιο κολιέ και 50 ευρώ. Όμως, οι δράστιδες έγιναν αντιληπτές από έναν περίοικο και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν άμεσα στον τόπο του περιστατικού. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού και οι τρεις γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Γυναίκες κρύβονταν πίσω και από την κλοπή που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο σπίτι ενός ηλικιωμένου, σε περιοχή της Άρτας. Όπως προέκυψε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι δυο δράστιδες σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, είχαν κρατήσει απασχολημένο τον ηλικιωμένο ένοικο και είχαν αρπάξει 300 ευρώ.


Ειδήσεις σήμερα:

Επιασαν λάθος άνθρωπο για τη δολοφονία του μαφιόζου Σολόνικ

Ρέμπελ Γουίλσον: Αποκαλύπτει πώς κατάφερε να χάσει 35 κιλά και να γίνει άλλος άνθρωπος

Δίκη «ψευτογιατρού»: «Με άφησε με αναπηρία 85% ζωντανό-νεκρό» κατέθεσε θύμα του Dr Kontos
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης