Κόρινθος: 38χρονη ξάφρισε κόσμημα από κοσμηματοπωλείο και συνελήφθη

Κόρινθος: 38χρονη ξάφρισε κόσμημα από κοσμηματοπωλείο και συνελήφθη

Σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα

astynomia
Δεν κατάφερε να διαφύγει με το κόσμημα το οποίο άρπαξε από το κατάστημα μιας γυναίκας στο Κιάτο Κορινθίας μια 38χρονη Ελληνίδα, καθώς εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς του τμήματος Σικυωνίων και συνελήφθη το απόγευμα της Μ. Τετάρτης.

Εκτός από το κόσμημα, που είχε στην τσέπη της και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του, πάνω στην δράστιδα βρέθηκαν και οκτώ ναρκωτικά χάπια τα οποία κατασχέθηκαν. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Μπήκε να ψωνίσει και ξάφρισε το ταμείο

Ως πελάτης μπήκε στο κατάστημα μιας γυναίκας στον Πύργο ένας Έλληνας, αλλά την στιγμή που δεν τον έβλεπε «σούφρωσε» από το ταμείο 320 ευρώ. Ωστόσο, η κλοπή έγινε αμέσως αντιληπτή από την ιδιοκτήτρια που κάλεσε αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι βρήκαν τα κλεμμένα χρήματα κατά τον σωματικό έλεγχο που έκαναν στον δράστη, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.

Την ώρα που ψώνιζε σε ένα σούπερ μάρκετ στην Ελασσόνα έβαλε «χέρι» στην τσάντα μιας άλλης πελάτισσας και βούτηξε το κινητό της μια Ελληνίδα, το απόγευμα της Μ. Τρίτης. Όμως, ταυτοποιήθηκε από το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του καταστήματος και συνελήφθη το απόγευμα της Μ. Τετάρτης από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.

Σε ένα αγροτεμάχιο σε περιοχή του Τυρνάβου βρήκε παρκαρισμένη μια μοτοσικλέτα ένας Έλληνας, το πρωί της Μ. Τετάρτης και δεν δίστασε να την… καβαλήσει και να εξαφανιστεί! Λίγο αργότερα, όμως, συνελήφθη στον Τύρναβο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και το δίκυκλο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.


Ειδήσεις σήμερα:

Γερμανία: Με φωνές ή τραγούδι 8 δευτερολέπτων μέσα σε ειδικό θάλαμο θα εντοπίζονται οι φορείς κορωνοϊού

Ισπανία: Τρία πρόσωπα συνελήφθησαν εξαιτίας «απειλών» κατά της Γαλλίας - Δείτε βίντεο

Χουάν Χόγια Μπόρχα: «Έσβησε» το πιο viral γέλιο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης