Ποια Omicron; Κορωνοπάρτι μέχρι τελικής πτώσεως σε Αράχωβα και Ανάβυσσο - Δείτε βίντεο

Ποια Omicron; Κορωνοπάρτι μέχρι τελικής πτώσεως σε Αράχωβα και Ανάβυσσο - Δείτε βίντεο

Την Παρασκευή το βράδυ το κλαμπ Paramaount έπαιζε μουσική μέχρι τις τρεις το πρωί και χθες το βράδυ πάνω από διακόσια άτομα στριμώχθηκαν σε βίλα στην Ανάβυσσο όπου ένας vip καναπές για έξι άτομα κόστιζε 600 ευρώ

parties-arthro
Παρασκευή βράδυ στο Λιβάδι της Αράχωβας, το κλαμπ Paramount δονείται από μουσικές και δεκάδες άτομα φωνάζουν και τραγουδούν εκστασιασμένο το «Ζηλεύω» του Γιώργου Μαζωνάκη, σε ένα παράνομο κορωνοπάρτι.

Το location του συγκεκριμένου μαγαζιού αποδεικνύεται ιδανικό για τις μέρες της απαγόρευσης, αφού είναι έξω από την πόλη και σε μια περιοχή όπου το βράδυ και σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν, η κίνηση είναι ανύπαρκτη, όχι όμως όπως φαίνεται για κάποιους.

Ιδιωτικά πάρτι


Παρά την απαγόρευση της μουσικής και το ωράριο, κάποιοι επιμένουν να κάνουν αυτές τις παράνομες συναθροίσεις με δεκάδες καλεσμένους που ειδοποιούνται έγκαιρα και συγχρωτίζονται χωρίς κανένα ενδοιασμό.

Τα story που ανέβηκαν στα social media από γνωστό επιχειρηματία είναι ενδεικτικά για το χαμό που γινόταν στο γνωστό κλαμπ της Αράχωβας ξημερώματα Παρασκευής προς Σάββατο, ενώ λίγες ώρες μετά διαγράφηκαν από τον λογαριασμό του.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τα όσα λέγονται παράνομα κορωνοπάρτι στήνονται και σε σαλέ του χειμερινού θερέτρου με εκατοντάδες καλεσμένους, που πληρώνουν μέχρι και χίλια ευρώ για vip μεταχείριση, που περιλαμβάνει premium φιάλες ή ακόμη και διαμονή αν το επιθυμούν.
 
Ιδιωτικά πάρτι
 

Ιδιωτικά πάρτι


Τα ίδια γίνονται και στην Αθήνα, όπου χθες το βράδυ στήθηκε παράνομο πάρτι σε βίλα στην περιοχή της Αναβύσσου με πάνω από διακόσια άτομα να δίνουν το παρόν σύμφωνα με πληροφορίες.

Με ένα εύρος τιμών από τετρακόσια έως εξακόσια ευρώ για τέσσερα και έξι άτομα αντίστοιχα, στα οποία περιλαμβάνονταν και ναργιλέδες, οι καλεσμένοι όφειλαν να έχουν προπληρώσει για να λάβουν το στίγμα της τοποθεσίας που είναι η βίλα.

parties__1_


Από εκεί και πέρα ανέλαβε να ξεσηκώσει τους πάντες μέχρι τα ξημερώματα χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο ασφαλείας φυσικά και με τους καλεσμένους να είναι ο ένας πάνω στον άλλο.

Δείτε βίντεο: Ποια Omicron; Δείτε βίντεο με κορωνοπάρτι μέχρι τελικής πτώσεως σε Αράχωβα και Ανάβυσσο
Ποια Omicron; Δείτε βίντεο με κορωνοπάρτι μέχρι τελικής πτώσεως σε Αράχωβα και Ανάβυσσο


Ειδήσεις σήμερα:


Κορωνοϊός: Πρώτο κουδούνι αύριο με self test έξω από τα σχολεία

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σήμερα και αύριο - Πού θα κυμανθούν οι θερμοκρασίες

Σεισμός 5,9 Ρίχτερ τα ξημερώματα στην Παπούα Νέα Γουινέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης