Συνελήφθη από τις αρχές 21χρονος στα Σεπόλια ο οποίος πήγε οπλισμένος με δύο καραμπίνες στο σπίτι ξαδέλφου του.
Ο νεαρός πήγε στην οδό Γαλαξιδίου όπου βρίσκεται το σπίτι και ενεπλάκη σε λογομαχία με τον συγγενή του. Οι περίοικοι τους αντελήφθησαν και κάλεσαν την αστυνομία. Άνδρες της ομάδα της ομάδας «ΔΙΑΣ» έφτασαν στο σημείο και τον εντόπισαν σε μικρή απόσταση όπου τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες. Εντόπισαν και τις δύο καραμπίνες που είχε προσπαθήσει να κρύψει κάτω από ένα ΙΧ και τις κατέσχεσαν.
Όπως προέκυψε το ένα όπλο είχε κλαπεί από το Λαύριο το 2017 ενώ το δεύτερο δεν είχε πάνω του κανένα σειριακό αριθμό. Ο 21χρονος οδηγήθηκε και κρατείται στη ΓΑΔΑ.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;