Μαζική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στη δωρεάν διάθεση των δυο self testπου προμηθεύει το κράτος, προκειμένου οι πολίτες να προχωρήσουν σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο για τις ημέρες των εορτών.
Μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για τη δωρεάν διάθεσή τους και την ανάγκη να γίνουν τεστ πριν και μετά την πρωτοχρονιά, μόνο την Τετάρτη και την Πέμπτη, δόθηκαν 3,55 εκατομμύρια self test.
Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες δυο εβδομάδες είχαν δοθεί 2,9 εκατ συνολικά.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».