Παράνομος τζόγος: Έφοδος της αστυνομίας σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, δύο συλλήψεις

Παράνομος τζόγος: Έφοδος της αστυνομίας σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, δύο συλλήψεις

Συνελήφθησαν ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και ένας πελάτης

POLICE
Νέο σημαντικό χτύπημα κατά του παράνομου τζόγου, εν μέσω εορτών, πέτυχε η Ελληνική Αστυνομία. Ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ., εντοπίστηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο λειτουργούσαν 25 ηλεκτρονικοί υπολογιστές με παράνομα διαδικτυακά τυχερά παίγνια.

Συνελήφθησαν ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και ένας πελάτης για, κατά περίπτωση, παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι στο κατάστημα είχαν εγκατασταθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές για τη διενέργεια παράνομων διαδικτυακών τυχερών παιγνίων, ενώ η διαχείριση γινόταν μέσω υπολογιστή - server.

Κατά την έρευνα στους χώρους του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, πλήρης ηλεκτρονικός υπολογιστής ως κεντρική μονάδα ελέγχου και διαχείρισης ( server ) και 500 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν αποσύρεται από την F1: Θα συνεχίσει στο τιμόνι της #44 Mercedes και το 2022

Κιάνου Ριβς: Το αξέχαστο δώρο του στην Ντρού Μπάριμορ για τα 16α γενέθλιά της - Δείτε βίντεο


Το χρυσό διαζύγιο της πριγκίπισσας Χάγια για μια πολυτελή ζωή πέρα από κάθε φαντασία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης