Βόλος: «Απέτρεψε τους γονείς μου να πάνε στο νοσοκομείο» καταγγέλλει κόρη θυμάτων του αρνητή γιατρού

Βόλος: «Απέτρεψε τους γονείς μου να πάνε στο νοσοκομείο» καταγγέλλει κόρη θυμάτων του αρνητή γιατρού

Αυτοαποκαλούταν «γιατρός Αγίων και μοναχών του Αγίου Όρους» και υποσχόταν θεραπεία κατ' οίκον στους ασθενείς - «Όταν πήγαν στο νοσοκομείο, ήταν αργά» εξήγησε

giatros
Σοκάρει η δράση ανεμβολίαστου γιατρού στον Βόλο που φέρεται να έκανε κατ’ οίκον επισκέψεις σε ασθενείς κορωνοϊού και να τους απέτρεπε να πάνε στο νοσοκομείο υποστηρίζοντας ότι θα τους γιατρέψει στο σπίτι.

Μετά την καταγγελία από ασθενή που κατάφερε να ζήσει, αλλά έχασε τη σύζυγό του, η κόρη ενός άλλου ζευγαριού που έχασαν τη ζωή τους μιλώντας στο Live News περιγράφει πως ο γιατρός τους συμβούλευε να μην πάνε στο νοσοκομείο του Βόλου και τους έδινε τις δικές του αγωγές κορωνοϊού:  «Ο συγκεκριμένος γιατρός  απέτρεψε  τους γονείς μου από το να πάνε στο νοσοκομείο, τους έδωσε αντιβίωση, κορτιζόνες ενέσεις στο σπίτι και οξυγόνο λέγοντας ότι είναι σαν να έχει μια διπλή πνευμονία η μαμά μου και με αυτά που τους έδινε τους εγγυώταν ότι θα γίνουν καλά», είπε η κόρη τους.

Ακόμα και όταν η 66χρονη μητέρα της καταγγέλλουσας αισθανόταν την ανάσα της να «σβήνει» και το οξυγόνο της να λιγοστεύει, ο γιατρός επέμενε να παραμείνουν σπίτι.



Κλείσιμο
«Η μητέρα μου είπε να πάνε στο νοσοκομείο, μήπως να βγάλουν και ακτινογραφία. «Όχι», είπε ο γιατρός σας ακροάστηκα εγώ λέει. Θα τους γιατρέψει εκείνος. Πήρε από 50 ευρώ στον καθένα στο σύνολο 100. Με αποτέλεσμα το οξυγόνο να πέφτει, να πέφτει μέχρι που έφτασε 75 και πήγαν στο νοσοκομείο. Απλά ήταν αργά όταν πήγανε».

Ο παθολόγος που βρίσκεται σε αναστολή εργασίας, προσέγγιζε ανεμβολίαστους ασθενείς -δηλώνοντας  γιατρός Αγίων και μοναχών του Αγίου Όρους- και με αυτό  το επιχείημα  χορηγούσε αυτή τη συνταγή ως «θεραπεία» του κορωνοϊού.

«Του έδινε αντιβίωση, τους έδωσε τις βιταμίνες και τους έδωσε ενέσεις πηκτικές, αυτές που κάνουμε για το αίμα, μέσα στην κοιλιά έφτιαχνε και του έκανε και κάτι ενέσεις πίσω για την πνευμονία» εξήγησε ανιψιός των θυμάτων. Τον γιατρό τους τον σύστησε μια φίλη, ως κορυφαίο επιστήμονα με αποτέλεσμα να τον εμπιστευτούν και να μην ακούσουν τις συμβουλές του οικογενειακού τους γιατρού που είχε πει χαρακτηριστικά  "αν σε δύο μέρες δεν πέσει ο πυρετός θα φύγετε λέει και θα πάτε στο νοσοκομείο". 

Ο γιατρός που με ομιλίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τάσσεται κατά του εμβολίου, έχει κληθεί σε απολογία από τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας.

Ειδήσεις σήμερα:

«Έχουν ξεφύγει σε αδιανόητο βαθμό οι τιμές της ενέργειας στην ΕΕ», λέει ο Γεωργιάδης

Κατατέθηκε η τροπολογία για τη νομική προστασία του υγειονομικού προσωπικού από αρνητές

«Μύλος» το κόμμα του Τράγκα - Ο Κουρτζίδης, η διαδοχή και οι καταγγελίες από την οικογένεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης