ΟΝΝΕΔ: Η Χριστουγεννιάτικη δράση της και του Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος)

ΟΝΝΕΔ: Η Χριστουγεννιάτικη δράση της και του Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος)

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η παρουσία της Μαρίας Δρόσσου, η οποία ήταν και η ίδια παιδί της ευχής και τώρα είναι εθελόντρια του Οργανισμού

onned-makeawish-6458
Με τις προσφορές τους οι νέοι κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα την ευχή του 11χρονου Ραφαήλ που ευχήθηκε να αποκτήσει ένα δεντρόσπιτο.

Στον εξωτερικό χώρο της Παλαιάς Βουλής ένωσαν τις δυνάμεις τους η ΟΝΝΕΔ και το Make-A-Wish (Κάνε- Μια- Ευχή Ελλάδος), προκειμένου να κάνουν πραγματικότητα τις ευχές παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες. Το πιο μεγάλο χαμόγελο χάρισε φέτος η συνεισφορά των μελών της ΟΝΝΕΔ στον 11χρονο Ραφαήλ, ο οποίος θα αποκτήσει το δεντρόσπιτο που ονειρευόταν.

Δεν είναι η πρώτη φορά η που η ΟΝΝΕΔ στηρίζει με τη δράση της το Make-A-Wish (Κάνε- Μια- Ευχή Ελλάδος) και αγκαλιάζει την προσπάθεια του οργανισμού να δώσει ελπίδα στα παιδιά, που αγωνίζονται καθημερινά με σοβαρές ασθένειες.

Η εκδήλωση που κράτησε πάνω από τέσσερις ώρες μεταδόθηκε ζωντανά και μέσα από το κανάλι της ΟΝΝΕΔ στο YouTube, από όπου οι θεατές μπορούσαν να την παρακολουθήσουν από απόσταση. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης η Γενική Διευθύντρια Σάντρα Ζαφειρακοπούλου και ο Χάρης Πατούνης Operation Manager του Make-A-Wish (Κάνε- Μια- Ευχή Ελλάδος) μίλησαν για τη δύναμη που έχουν οι ευχές να συμβάλλουν στη διαδικασία θεραπείας ενός παιδιού.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η παρουσία της Μαρίας Δρόσσου, η οποία ήταν και η ίδια παιδί της ευχής και τώρα είναι εθελόντρια του Οργανισμού. Η Μαρία αναφερόμενη στην δράση της ΟΝΝΕΔ αλλά και το έργο του Make-A-Wish δήλωσε: «Παραμονή του νέου έτους η ευχή μου για ένα δωμάτιο, όπως ακριβώς το φανταζόμουν έγινε πραγματικότητα. Ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να φανταστώ και μου έδωσε τη δύναμη για να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Εύχομαι σήμερα να εκπληρώσουμε την ευχή του μικρού Ραφαήλ και να αποκτήσει το δεντρόσπιτο που ονειρεύεται ώστε να γεμίσει χαρά και ελπίδα.»

marinakis-onned-648


Κλείσιμο
Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης δήλωσε: «Τίποτα δεν μπορεί να μας δώσει μεγαλύτερη χαρά από το να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα των παιδιών. Για μας τα Χριστούγεννα είναι άλλη μια αφορμή να βοηθήσουμε όσους μας έχουν ανάγκη, όπως άλλωστε κάνουμε σε τακτική βάση αφού ο εθελοντισμός είναι σύμφυτος με τη δράση της ΟΝΝΕΔ. Δεν είναι η πρώτη φορά που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το Make-A-Wish (Κάνε- Μια- Ευχή Ελλάδος) και κάθε φορά είμαστε ακόμα πιο υπερήφανοι, που να μπορούμε να βοηθήσουμε τους μικρούς ήρωες που μας δίνουν καθημερινά μαθήματα ζωής. Ελπίζω πως σύντομα οι συνθήκες θα μας επιτρέψουν να γνωρίσουμε το Ραφαήλ και να τον επισκεφθούμε στο νέο του δεντρόσπιτο».

onned-546


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έδωσαν το παρών δεκάδες στελέχη της Κυβέρνησης και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Μεταξύ άλλων στο χώρο της Παλαιάς Βουλής βρέθηκαν: ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, η Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός, ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, η Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Γιώργος Αμυράς, ο Υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργος Στύλιος, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος, η Ευρωβουλευτής Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, οι Βουλευτές Όλγα Κεφαλογιάννη, Χάρης Θεοχάρης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Γιάννης Μελάς, Ανδρέας Νικολακόπουλος και Λάκης Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος ΕΒΕΑ & Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπρατάκος, ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας Γιάννης Σμυρλής, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης τη Φτώχειας Γιώργος Σταμάτης, η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου Νίκη Δανδόλου, ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ Στέλιος Κονταδάκης, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαιτάνης, ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων Σίμος Ψωμιάδης, η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού Πίστη Κρυσταλλίδου, ο Γραμματέας Ατόμων με Αναπηρία Κώστας Λολίτσας ο Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Υποδομών και Μεταφορών Θανάσης Βαμβίνης, ο Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Αθλητισμού Παναγιώτης Βαλασόπουλος και η Αντιδήμαρχος Αθηναίων για θέματα ισότητας Άννα Ροκοφύλλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Live η ψυχρή εισβολή της κακοκαιρίας Κάρμελ - Δείτε πού χιονίζει και ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Στράτος Βαλσαμίδης: Σε δολοφονία αποδίδεται ο θάνατος του 34χρονου ηθοποιού

Ένα βήμα πριν τα capital control και τη δέσμευση καταθέσεων η Τουρκία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης