Θερμοσίφωνας σε φορτηγό έκρυβε 22 κιλά κάνναβης

Θερμοσίφωνας σε φορτηγό έκρυβε 22 κιλά κάνναβης

Ο δράστης είχε νοικιάσει ένα Ι.Χ. φορτηγό για να μην δίνει στόχο

Iwannina-kannabi
Ευφάνταστη ήταν η κρυψώνα που είχε επιλέξει ένας αλλοδαπός για να μεταφέρει σε άγνωστο μέχρι στιγμής προορισμό τη μεγάλη ποσότητα κάνναβης που είχε παραλάβει από σημείο της ελληνοαλβανικής μεθορίου, μέσα στην συσκευασία ενός... ηλεκτρικού θερμοσίφωνα!

Μάλιστα, ο δράστης είχε νοικιάσει ένα Ι.Χ. φορτηγό για να μην δίνει στόχο και μετέφερε με αυτό τον θερμοσίφωνα. Ωστόσο, δεν κατάφερε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών Θεσπρωτίας, που είχαν πληροφορίες για τον τρόπο μεταφοράς και τον σταμάτησαν το πρωί της Τρίτης σε περιοχή των Ιωαννίνων για να ελέγξουν το φορτηγό ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεως.

Μέσα στον συσκευασμένο ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, βρήκαν κρυμμένο έναν ταξιδιωτικό σάκο ο οποίος περιείχε τέσσερα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 21 κιλών και 900 γραμμαρίων και πέρασαν χειροπέδες στον αλλοδαπό, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες για εισαγωγή, κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών. Το φορτηγό κατασχέθηκε, μαζί με 300 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο του δράστη.





Ειδήσεις σήμερα:

«Είσαι πολύ σοβαρή»: Η μικρή Σταρ στην αγκαλιά της μητριάς-κτήνους που θα την σκότωνε έναν μήνα μετά (Βίντεο)

Δύσκολο χειμώνα λόγω «Όμικρον» βλέπουν οι επιστήμονες

Ο Γιώργος Τράγκας και η «κληρονομιά της αναταραχής» - Την Πέμπτη η κηδεία του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης