Στον θάνατο τουΓιώργου Τράγκααπό κορωνοϊό αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.
Μιλώντας στο MEGΑ το πρωί της Τρίτης ο κ. Θεμιστοκλέους σημείωσε πως διάφορες φωνές που υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν, ορισμένες φορές και στα όρια της καθόλου σοβαρότητας, στοιχίζουν ζωές.
«Απόψεις που είτε παίρνουν πολιτική χροιά είτε οφείλονται σε βαθύτερα κοινωνικά, πολιτιστικά και θρησκευτικά ζητήματα. Η στιγμή μπροστά στον κορωνοϊό είναι η ζωή και ο θάνατος, και αυτό φαίνεται με τραγικό τρόπο και στα δημόσια πρόσωπα στις ζωές που χάνονται σε καθημερινή βάση. Ο μόνος τρόπος να ξεφύγουμε από την πανδημία είναι ο εμβολιασμός», είπε ο κ. Θεμιστοκλέους εκφράζοντας τα βαθιά του συλλυπητήρια.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.