Βόλος: Κοκαΐνη, κάνναβη και πολύ χρήμα στα χέρια σπείρας

Βόλος: Κοκαΐνη, κάνναβη και πολύ χρήμα στα χέρια σπείρας

Συνελήφθησαν έξι μέλη της που είχαν μεγάλα «μαύρα» έσοδα

Volos-speira-narkwtika
Μετά από πολύμηνη έρευνα, εξαρθρώθηκε από την Δίωξη Ναρκωτικών μια εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν από τα τέλη Φεβρουαρίου στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, όπου διακινούσε σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών και συνελήφθησαν έξι μέλη της που είχαν μεγάλα «μαύρα» έσοδα.

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης που εκτελέστηκε την Παρασκευή, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί άνδρες και τρεις Έλληνες μεταξύ των οποίων μια γυναίκα, ενώ αναζητείται ένας ακόμη αλλοδαπός. Σε έρευνες που έκανε ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών στα σπίτια τους και σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρούν, βρέθηκαν 96 συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 361,25 γραμμαρίων, τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 848,66 γραμμαρίων και τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές,

Επιπλέον, κατασχέθηκαν 8.680 ευρώ και 90 λίρες Αγγλίας, καθώς και δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα ως μέσα διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, προμήθεια, κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Διασωληνωμένος με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του Σωτηρία ο Γιώργος Τράγκας

Θρήνος στη Λαμία για τη 14χρονη που «έφυγε» από επιπλοκές του κορωνοϊού

Πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο σε συνωμοσιολόγους η Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης