Έντονα προβλήματα έχει προκαλέσει στο Μεσολόγγιη καταρρακτώδης βροχή των τελευταίων ωρών, ενώ οι κάτοικοι ανησυχούν για την εξέλιξη του φαινομένου τις επόμενες ώρες, καθώς η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί.
Όπως αναφέρει τοmessolonghinews.gr, η κακοκαιρία έχει προκαλέσει προβλήματα ακόμη και σε πολύ κεντρικούς δρόμους, που έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, καθώς το ύψος της βροχής είναι υψηλό.
Ήδη, απροσπέλαστος είναι ο κεντρικός δρόμος της Χαριλάου Τρικούπη, από τα δικαστήρια έως το τέλος, οι δρόμοι γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο, η οδός Σωτηροπούλου μπροστά από το δημαρχείο καθώς και οι οδοί Λεβίδου και Σπύρου Μουστακλή.
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν προχωρήσει σε απαντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα σημεία και παραμένουν σε ετοιμότητα για την παροχή βοήθειας.
Σύμφωνα με τον δήμο, «όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε εγρήγορση, με στόχο την αποτελεσματική προστασία των ανθρώπων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και την έγκαιρη αντιμετώπιση προβλημάτων».
Επίσης, όπως ανακοίνωσε ο δήμος, έχει μεριμνήσει «για την φιλοξενία σε ξενοδοχεία όσων πολιτών θέλουν να προστατευθούν καθ' όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας».
Στο μεταξύ με δήλωσή του, ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος, απηύθυνε έκκληση σε όλους, «να αποφεύγουν κάθε άσκοπη μετακίνηση και να μη διασχίζουν χείμαρρους ή ρέματα για κανένα λόγο, είτε πεζοί, είτε οδηγώντας κάποιο όχημα, ενώ με πρωτοβουλία του συγκαλείται αύριο, Σάββατο, έκτακτο συντονιστικό με την συμμετοχή όλων των αρμοδίων φορέων.
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.