Έκκληση για αίμα απευθύνει ο αδερφός της 38χρονης δικηγόρου Παρθένας Κουτμερίδου

Έκκληση για αίμα απευθύνει ο αδερφός της 38χρονης δικηγόρου Παρθένας Κουτμερίδου

Η 38χρονη κόρη του πρώην βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη, νοσηλεύεται στην Εντατική του Αγίου Λουκά καθώς νοσεί με κορωνοϊό - Δεν εμβολιάστηκε λόγω εγκυμόσυνης

patty_koutmeridou
«Η αδερφή μου έχει ανάγκη για αίμα. Παρακαλώ όποιος μπορεί να δώσει», τονίζει με ανάρτηση του στα social media ο αδερφός της 38χρονης δικηγόρου Παρθένας Κουτμερίδου.

«Για την αιμοδοσία μπορείτε να μας βοηθήσετε όπου και αν βρίσκετε λέγοντας για το "Ιπποκράτειο, για την Παρθένα Κουτμερίδου που νοσηλεύεται στον Άγιο Λουκά". Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου», τονίζει ακόμη ο Θεόδωρος Κουτμερίδης. Έκκληση για αίμα επίσης απηύθυνε και ο σύζυγός της Παναγιώτης Αγγελόπουλος. 
Υπενθυμίζεται πως η 38χρονη κόρη του πρώην βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη, νοσηλεύεται στην Εντατική του Αγίου Λουκά. Η Παρθένα Κουτμερίδου, δικηγόρος στο επάγγελμα, δεν είχε εμβολιαστεί, ενώ διαγνώστηκε με Covid-19 ενώ ήταν  έγκυος στον έβδομο μήνα. Αρχικά νοσηλεύτηκε στο Ιπποκράτειο, όμως λόγω της εγκυμοσύνης της, κρίθηκε επιβεβλημένο να μεταφερθεί στον Άγιο Λουκά.

Οι γιατροί κατάφεραν να πάρουν το παιδί με καισαρική και τώρα δίνουν αγώνα για να τεθεί εκτός κινδύνου η μητέρα, που νοσηλεύεται με αναπνευστική ανεπάρκεια. Ο πατέρας της και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Στάθης Κουτμερίδης μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε ότι η κόρη του, έπειτα από συνεννόηση με τον γυναικολόγο της, ανέβαλε για δύο μήνες τον εμβολιασμό της, μέχρις ότου γεννήσει.


Ειδήσεις σήμερα:

«Η κυβέρνηση να βοηθήσει άμεσα», λέει ο Παπανδρέου από τις πληγείσες περιοχές στην Πάτρα

Άλμα του πληθωρισμού στην Ελλάδα στο 4,3% το Νοέμβριο «βλέπει» η Eurostat

Βροχές, θυελλώδεις άνεμοι και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν σήμερα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης