Χειροπέδες σε αδέρφια που μετέφεραν 61 κιλά κάνναβης από τα Σκόπια

Χειροπέδες σε αδέρφια που μετέφεραν 61 κιλά κάνναβης από τα Σκόπια

Οι αστυνομικοί βρήκαν στους χώρους αποσκευών 18 συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 60 κιλών και 800 γραμμαρίω

Kilkis-kannabi
Με δύο οχήματα είχαν πάει σε μεθοριακή περιοχή του Κιλκίς για να παραλάβουν ένα φορτίο με μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και να την διακινήσουν στην Ελλάδα, δύο αδέλφια τα οποία συνεργάζονταν με μεγαλεμπόρους ναρκωτικών από τη Βόρεια Μακεδονία!

Για κακή τους τύχη, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς που ασχολούνται με την αντιμετώπιση του διασυνοριακού εγκλήματος ενημερώθηκαν για την επικείμενη εισαγωγή των ναρκωτικών και τους εντόπισαν το μεσημέρι της Τρίτης, οπότε ακινητοποίησαν τα αυτοκίνητά τους και βρήκαν στους χώρους αποσκευών 18 συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 60 κιλών και 800 γραμμαρίων.

Οι δυο Έλληνες παραδέχθηκαν ότι τις παρέλαβαν από την γειτονική χώρα και στην κατοχή τους, εκτός από τα δύο οχήματα που χρησιμοποιούσαν, κατασχέθηκαν ακόμη 650 ευρώ και δυο κινητά. Τα αδέλφια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, που τους απήγγειλε κατηγορίες για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια με σκοπό την διακίνηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Στην Κρήτη το πρώτο κρούσμα της παραλλαγής Όμικρον στην Ελλάδα

Στην τελική ευθεία για την κάλπη του ΚΙΝΑΛ - «Μάχη» Ανδρουλάκη, Λοβέρδου, Παπανδρέου

«Τέλος χρόνου» και πρόστιμα για προθεσμίες που λήγουν σε 30 μέρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης